.

 

 

 

 

 

 

 

.

Hej!

jij
power

vrouw

Je bent vermoeid en hebt weinig energie. Ook heb je regelmatig een kort lontje en ervaar je spanningen. Je loopt momenteel op je tenen. ‘Nog eventjes dit doen’ zeg je net iets te vaak. Je merkt dat alle gewone taken je meer energie kosten en je niet lekker in je vel zit. En toch… ga je door, door omdat je geen andere keus hebt. Of toch wel?

herkenbaar?

Je bent een hardwerkende vrouw en je probeert je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Je staat àltijd voor een ander klaar en zegt net iets te vaak JA! waar je eigenlijk nee had willen zeggen. Je wil graag alles perfect doen, iets met perfectionisme. Wanneer iemand je vraagt: ‘hoe gaat het?’ ja, ik het het druk. Druk op je werk, druk thuis en ook druk in je hoofd. Onbewust ben je gedurende de dag regelmatig aan het piekeren. Gedachten zoals: doe ik het allemaal wel goedwat zal een ander daarvan vinden én je vraagt jezelf regelmatig af of je wel genoeg aandacht aan je gezin besteedt. Je voelt je gejaagd en je lichaam is gespannen. Je merkt op dat je op de automatische piloot staat. Je zou het zo graag anders willen, maar hoe dan?

 

wellicht herken je dit?

N

je staat altijd aan

Je hebt het gevoel alsmaar ‘aan’ te staan, waardoor je op de automatische piloot staat. Alles gaat zijn gangetje terwijl je eigenlijk wel graag weer oprecht wilt kunnen genieten van de kleine dingetjes.

N

Je mist balans en hulp vragen is lastig

Je vliegt van hot naar her en wanneer je thuis bent ligt er nog een hele to-do list. Je zet jezelf opzij voor een ander en vindt het lastig ruimte en tijd voor jezelf in te nemen. Laat staan hulp vragen.

N

grenzen aangeven vind je lastig

Je staat altijd voor anderen klaar. Wanneer iemand om jouw hulp vraagt zeg jij direct ja, terwijl je achteraf weleens denkt, ‘waarom heb ik geen nee gezegd?’

N

Je voelt je vaak schuldig

Wanneer je dan eindelijk eens iets voor jezelf doet, voel jij je schuldig. Want er zijn nog zoveel dingen te doen! Met als resultaat dat je eigenlijk niet eens echt kunt genieten van je welverdiende me-time.

N

je bent moe en hebt weinig energie

Alle ‘normale’ dingen doen kost je meer energie dan voorheen. Je hebt een kort lontje en reageert geïrriteerd op de mensen om je heen. Je batterij is leeg en je hebt geen idee hoe je kunt opladen.

N

Je wil graag alles goed doen

Je bent perfectionistisch en hebt de lat hoog liggen voor jezelf. Je doet graag alles goed en voor de volle 110%, maar doordat je weinig energie hebt vraag je jezelf regelmatig af óf je het wel goed genoeg doet.

N

Je ervaart onrust

Wanneer je eenmaal aan het piekeren bent, lijkt het niet meer te stoppen. Je hoofd loopt vol. Je gaat ermee op bed en ’s ochtends ga je ermee van bed. Hellup!

N

je voelt je regelmatig onzeker

Je hebt alles; huisje, boompje, beestje een vaste baan, een liefdevolle partner, kids en fijne vrienden. ‘Is dit het nou?’ Want regelmatig voel jij je onzeker en twijfel je aan jezelf, want dit gevoel, dat kan toch niet?

knik je ja?

Dan is mijn coachtraject echt iets voor jou.
Ik weet hoe heerlijk het voelt om happy te zijn en weer volop te genieten.
Om innerlijke rust te ervaren en zelfverzekerd te zijn. Om je leven op orde te hebben zonder spanningen en zonder de automatische piloot.  Om te weten wat jou grenzen zijn en te bepalen hoe jij je vrije tijd indeelt (zonder schuldgevoel). Om eindelijk stappen te gaan zetten naar een nieuwe baan, die ene opleiding of gewoonweg je hobby weer op te pakken. Of juist om tijd over te hebben voor je gezin en vrienden. Om je doelen te behalen en gelukkiger te zijn. En ja! Ik weet ook hoe lastig het is om die eerste stap te zetten, hulp te vragen en daarmee ‘bekennen’ dat je het niet meer alleen kunt. Maar is dat erg? Ik zie het als lef, durf en een vette investering in jezelf. Als jij het Coachtraject volgt, ga ik jou 100 dagen lang hiermee helpen.

hoe zou het voor je zijn

om te bruisen van de energie

Uitgerust wakker te worden en dat wanneer je opstaat uit bed, je ook echt zin hebt in de dag die komen gaat! Tijd voor leuke dingen.

die automatische piloot vaarwel te zeggen

Dat je kiest om uit die 6e versnelling te stappen waardoor je alle leuke dingen om je heen weer opmerkt. Leven in plaats van overleven, waardoor je weer volop leert genieten!

dat je weer de balans ervaart in je leven

Het lukt jou steeds gemakkelijker om balans te houden tussen werk, je gezin en tijd voor jezelf. Daardoor heb je het gevoel de wereld weer aan te kunnen!

dat jij je grenzen aan durft geven

Hoppa! Grenzen aangeven zonder je schuldig te voelen. Waardoor je weer het gevoel hebt in control te zijn.

geen schuldgevoel meer te hebben

Je kunt beter omgaan met de verwachtingen van anderen. Je weet hoe je nee kunt zeggen tegen dat waar jij eigenlijk geen tijd of zin in hebt.

dat je rust in je hoofd en lichaam ervaart

Doordat je de tools hebt hoe je om kunt gaan met niet helpende gedachten, piekeren & spanning zijn je hoofd en lichaam meer ontspannen!

dat jij je zelfverzekerd voelt

Je hebt jezelf goed leren kennen waardoor je weet wat je wilt m.b.t. je leven & werk, waardoor je richting in je leven ervaart. Het geeft je kracht en dat straal je uit!

dat je de 'boel de boel' kunt laten

Een to-do list is handig, maar er zitten maar 24 uren in een dag. Je leert om te gaan met je energie balans en leert kijken naar wat echt belangrijk is en handelt daarnaar. En ja, soms wordt het stofzuigen dan een dagje overgeslagen… 

Jantine als Coach

Ben jij er klaar mee

Om op de automatische piloot te staan? Te overleven in plaats van Leven? Vind je het tijd geworden om je eigen power terug te vinden en weer zelfverzekerd te voelen. Dat je leert wat je grenzen zijn waardoor je meer energie overhoudt voor leuke dingen en daar dan ook weer écht van kunt genieten? Yes, dan zit je hier goed.

Als coach help ik jou je op een positieve manier verder te ontwikkelen, bewustzijn te creëren en naar je doelen toe te werken. We gaan samen uitzoeken waar jij op vast loopt en kijken naar kansen & mogelijkheden. Waar sta je nu? Waar wil je staan? Hoe kom je daar? En hoe zou je je voelen als je daar bent?
Zodra we dit helder hebben gaan we aan de slag. Als coach help ik jou leren. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren, motiveren en te ondersteunen. Hierdoor stimuleer ik jou om zelfreflectie toe te passen en je eigen innerlijke kracht aan te spreken. Want je kunt meer dan jijzelf denkt! 

Coaching helpt jou om meer zelfkennis te verschaffen, je zelfvertrouwen te vergroten en het brengt je inzichten. Ik zal je een spiegel voorhouden en daag je uit om uit je comfortzone te treden en als het nodig is, geef ik je een schop onder je kont 😉 Want iedereen weet dat het doorbreken van (gedachte)patronen en onzekerheden niet gemakkelijk is!

If you change nothing, Nothing will change!

JIJ

TAKE THE CONTROL

Wanneer je blijft doen wat je deed, krijg je dat wat je al kreeg. Laat dat nou net zijn wat jij nú graag anders wilt. Het is tijd voor verandering en je weet dat jij zelf daarin de eerste stap hebt te zetten. 

IK

KAN JOU HELPEN

Door onder begeleiding je eigen antwoorden en oplossingen te laten ontdekken. Daarnaast daag ik je uit om vanuit je eigen girlpower vooruit te gaan. Jij bepaalt hierin je tempo en maakt altijd je eigen keuzes. 

hoe het in zijn werk gaat

PLAN EEN GRATIS SESSIE

Wanneer jij het gevoel hebt, ja!
Dit wil ik. Ja ik wil het graag anders. Plan dan een gratis inspiratiesessie in van 20 minuten. Tijdens het gesprek kijken we naar jouw situatie, wat jij van mij verwacht en of er een klik is tussen ons.

WAT IS JE DOEL

We gaan kijken waar jij nu staat, wat je doel is en hoe het voor je zal zijn als je daar aangekomen bent. Ook gaan we kijken welke saborteur(s) we onderweg tegen kunnen komen
😉

I

LET'S START

Nu gaan we los. Tijdens 1-op-1 gesprekken (kan zowel online als offline) gaan we actiepunten uitzetten en jij gaat na iedere sessie zelf aan de slag. Want alleen door te doen ga jij vooruit komen richting jouw doel!

wat ik aanbied

Tijdens het kennismakingsgesprek komen we erachter waar de basis ligt van datgene waar jij tegenaan loopt en vooral hoe we hier doorheen breken! Is het onzekerheid? Je perfectionisme? Zijn het negatieve gedachten? Een laag zelfbeeldOf omdat je gewent bent alsmaar te geven? 

Ieder traject is maatwerk waarbij we per sessie kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens de coachingssessies werken we aan jouw doel en reik ik je tools aan. Met de opgedane vaardigheden ga jij na iedere sessie aan de slag en coach ik jou richting het behalen van dat doel. Coaching kan zowel online (via Skype) als offline plaatsvinden.

 

“Oefening baart kunst”

Zo ook het creëren en integreren van effectieve persoonlijke verandering of nieuw patroon. Het vereist enige moed en de nodige oefening. Nieuwe gedachten, overtuigingen en gedrag steeds opnieuw toepassen zodat het eigen wordt en een onderdeel van onszelf wordt door onze hersenen opnieuw te programmeren.

Een nieuwe gewoonte of gedrag aanleren duurt gemiddeld zo’n 66 dagen en soms zelfs langer. Een glas water drinken bij je ontbijt heb je na 20 dagen wel onder de knie. Werken aan zelfontwikkeling duurt vaak wat langer. Vandaar dat ik gekozen heb voor een 100-DAYS coachtraject waarbij de *100-DAY HAPPINESS PLANNER een geweldige aanvulling is.

100-DAYS OF HAPPINESS betekent 100 dagen positiviteit, mindfulness, dankbaarheid en zelfontwikkeling. Het is een perfecte lengte om een ​​nieuwe gewoonte, een verandering in levensstijl of een verandering van houding eigen te maken.

wat anderen zeggen

De eerste stap zetten vond ik zo spannend en o wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste moment voelde het vertrouwd bij Jantine en kreeg ik gelijk na ons eerste gesprek aan fijne tools aangereikt die me ook nog eens hielpen. Het traject heeft mij veel opgeleverd, zo heb ik mijn positiviteit weer terug gevonden en sta ik meer in mijn kracht doordat ik inzicht heb gekregen in mijn persoonlijke waarden. Ik kan en durf nu keuzes te maken die goed zijn voor mijzelf.

Sanne

Verpleegkundige

Het heeft even geduurd voordat ik hulp inschakelde omdat ik vond dat ik het zelf wel moest kunnen. Nu na het coach traject ben ik veel gelukkiger, meer ontspannen en doe ik ook weleens niks. Want als jonge moeder is er altijd wel wat te doen. En wat ik dan vaak deed was mijn to-do list afwerken wanneer ik een uurtje vrij had. En nu ga ik iets doen waarvan ik energie krijg zodat ik een leukere moeder ben en blijf wanneer de kinderen thuis zijn. Super waardevol.

Marjolein

Moeder van 3

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

Moeder & herstellende van burn-out

Met een eigen bedrijf sta ik voortdurend ‘aan’. En merkte ik dat ik chaotisch aan het worden was maar ook gestresst omdat ik foutjes ging maken. Het plezier in ondernemen verdween daardoor en juist op dat moment kwam Jantine haar aanbod voor de Pilot ronde voorbij. Ik heb geen moment getwijfeld en heb mij meteen aangemeld. Ondanks dat we nog maar halfweg zijn, heb ik geleerd om te gaan met stress situaties en hoe meer structuur te creëren waardoor ik nu meer focus en energie heb. Ennn, ook weer meer plezier haal uit mijn bedrijf =)

Hendrika

Zelfstandig ondernemer

Dat onzekere gedrag? Heb ik geen last meer van. Althans niet meer zoals voorheen. Waar ik vooral tegenaan liep was durven vertrouwen op mijzelf. Want ik was vooral bezig met wat een ander ervan zou vinden wat mij dan weer heel onzeker maakte. De coachsessies hebben naast meer zelfvertrouwen ook gezorgd voor meer balans en ik heb meer energie dan voorheen. Ik kan het iedereen aanraden, want ik voel me nu zoveel gelukkiger!

Daniëlle

Verkoopmedewerker

Ik had zo’n enorme behoefte aan rust! Mijn hoofd maakte overuren en het lukte mijzelf maar niet om uit de vicieuze cirkel te komen.
Samen met Jantine heb ik die kunnen doorbreken en voel ik mij een stuk relaxter. Voor mijzelf prettig en als ook voor mijn gezin met 2 kleine kids.

Merel

Moeder van 2 (1,5 & 3jr oud)

Voorkomende vragen

Voor wie is coaching?

Voor iedereen die bezig is met een vraagstuk in het leven en er zelf even niet uitkomt.

Hoe sterk je ook bent, soms kan een samenloop van omstandigheden ervoor zorgen dat je leven stroef loopt of dat je last krijgt van lichamelijke of psychische klachten. Als je niet goed in je vel zit, voel je dat in je lichaam en merk je dat aan je emoties. Dit alles overkomt je niet voor niets; het nodigt je uit om jezelf eens onder de loep te nemen.

Coaching is voor iedereen die naar zichzelf wil kijken en wil groeien. Je kunt het inzetten als je je niet goed voelt of als je in een veranderingstraject zit of als je juist het gevoel hebt dat je stil staat.

Is het de investering waard?

Logisch! Dat jij jezelf afvraagt of coaching de investering waard is.

“The best product you will ever work on is yourself!”

Investeren in jezelf is iets wat veel mensen moeilijk vinden. Je zou het liefst omrekenen hoeveel iets per uur kost en of dat het waard is. Maar een coachtraject is een investering die je zo ontzettend veel op gaat leveren, dat het bijna niet in geld uit te drukken is. Laat staan in kosten per uur.

Heb jij hiervoor een opleiding gevolgd?

Klopt!

Naast dat ik natuurlijk mijn eigen rugzakje aan ervaringen heb, heb ik mijzelf ook ontwikkeld op coachingsgebied. 

MIJN KENNIS:
– Gecertificeerd Life Coach
– Gecertificeerd ABNLP Practitioner Coach & Timeline therapie™
– Coachingscursus bij Tweekracht
– Acces Bars® Practitioner 

Kan ik in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken, ook als je nu nog niet alle middelen hebt om dit in één keer te betalen. Daarom kun je de trajecten ook in 2 of 3* gelijke termijnen betalen.

verschil tussen een Coach of Psycholoog?

Ik als coach kan je in vrij korte tijd stappen laten zetten en doelen behalen. Een psycholoog kan je bijvoorbeeld helpen wanneer je langdurige (vaak psychische) klachten ervaart zoals depressie.

kan ik de coachingsessies uitbreiden?

Jazeker, we gaan ervan uit dat je gedurende het 100-DAYS of happiness traject enorme sprongen gaat maken in je zelfontwikkeling. Mocht het zo zijn dat je behoefte hebt aan extra gesprekken dan is dat mogelijk.

Let’s connect!

vraag een skypesessie aan

Benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen? Plan een gratis skype sessie in en ontdek wat ik voor jou kan doen!

Gratis e-book: van self-help junkie naar totally in control.

Als je je aanmeldt voor het gratis e-book, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende site download je het gratis e-book.