.

 

 

 

 

 

 

 

.

Jij!

Kunt
meer dan jijzelf denkt

Iedere keer loop je tegen dezelfde muur op, je merkt dat het tijd is voor verandering. Want zoals het nu gaat dat wil je niet meer, toch? Het kan namelijk ook anders!

Jantine als Coach

wat is coaching?

Coachen houdt in dat ik als coach jou op een positieve manier help om je verder te ontwikkelen, bewustZijn te creëeren en naar je doelen toe te werken. Als coach help ik de ander leren. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren, motiveren en te ondersteunen. Hierdoor stimuleer ik jou om zelfreflectie toe te passen en je eigen innerlijke kracht aan te spreken. Want je kunt meer dan jijzelf denkt! 

Coaching kan jou helpen om meer zelfkennis te verschaffen, je zelfvertrouwen te vergroten maar ook om lekker ongenuanceerd over je issues te kletsen. Want hé ik ben de onafhankelijke buitenstaander die je op nieuwe ideeën kan brengen, je nieuwe inzichten biedt, je uitdaagt uit je comfortzone te treden en ik geef je een schop onder je kont als dat nodig is. Want iedereen weet dat het doorbreken van (gedachte)patronen en onzekerheden niet gemakkelijk is!

We gaan samen uitzoeken waar je op vast loopt en kijken naar kansen & mogelijkheden. Waar sta je nu? Waar wil je staan? En hoe kom je daar? En hoe zou je je voelen als je daar bent?

herkenbaar?

Je bent een hardwerkende vrouw en twijfelt weleens of deze baan wel is wat jij wilt. Je hebt de lat hoog liggen voor jezelf waardoor je perfectionistische gedrag zo nu en dan naar de oppervlakte komt drijven. Doordat je alles zo graag goed wilt doen en aan andermans verwachtingen wilt voldoen, ervaar je druk. Druk op je werk, druk thuis, druk in je hoofd. Je hoofd loopt langzaam over van (pieker)gedachten. Gedachten over of je het allemaal wel goed doet, je de ander niet te kort doet, je wel overal genoeg aandacht aan geeft. Je merkt dat je de laatste tijd op je tenen loopt en dat je echt toe bent aan vakantie.
Even helemaal niks!

 

wellicht ook herkenbaar?

N

je voelt je niet gelukkig

Je hebt alles; huisje, boompje, beestje een goed betaalde baan, een liefdevolle partner en fijne vrienden. Is dit het nou? Want regelmatig voel je je eenzaam en knaagt er weleens ‘onbestemd’ gevoel aan je.

N

al die verwachtingen

Je kent het wel, alle verwachtingen van je baas, het thuisfront en familie. Je zet jezelf opzij voor de ander en  vindt het lastig jezelf daarin te uitten omdat je bang bent voor de reacties van anderen.

N

Je ervaart innerlijke onrust

Wanneer je eenmaal aan het piekeren bent, lijkt het niet meer te stoppen. Je hoofd loopt vol. Je gaat ermee op bed en ’s ochtends ga je ermee van bed. Hellup!

N

je voelt je moe en hebt weinig energie

Alle ‘normale’ dingen kosten je ineens zoveel meer energie. Je hebt een kort lontje en reageert knorrig op de mensen om je heen. Je batterij is leeg en je kijkt ernaar uit om weer eens echt uit te gaan slapen. 

N

Je wilt graag alles goed doen

Je bent best wel perfectionistisch en hebt de lat hoog liggen. Je gaat alleen voor het beste en zult niet eerder stoppen dan wanneer jij het gevoel hebt dat het echt goed is. Je bent niet van plan half werk te leveren. 

N

grenzen aangeven, hoe dan?

Je vliegt van hot naar her en wanneer je thuis bent ligt er nog een hele to-do list. Wanneer er dan nog iemand om hulp vraagt of je uitnodigd voor een verjaardag zeg jij geen nee!

N

Je mist de balans tussen geven & nemen

Je geeft veel en staat altijd voor een ander klaar. Je hebt vaak het gevoel er alleen voor te staan en vindt het lastig tijd en ruimte voor jezelf in te nemen.

N

je stapt nog regelmatig in je valkuil

Shit! Waarom blijf ik in mijn valkuilen trappen en doe ik wat ik doe? Het ging allemaal net zo lekker en nu voelt het alsof je terug bij af bent. 

If you change nothing, Nothing will change!

JIJ

TAKE THE CONTROL

Wanneer je blijft doen wat je deed, krijg je dat wat je al kreeg. En laat dat nou net zijn wat jij anders wilt. Het is tijd voor verandering en je weet dat je daar zelf aan moet (jeukwoord) werken.

IK

KAN JOU HELPEN

Door onder begeleiding je eigen antwoorden en oplossingen te laten ontdekken. Daarnaast daag ik je uit om vanuit je eigen kracht vooruit te gaan. Jij bepaalt hierin je tempo en altijd je eigen keuzes. 

wat ik aanbied

Ieder traject start met een GRATIS kennismakingsgesprek.
Tijdens de kennismaking komen we er
achter waar de basis ligt van datgene waar jij tegenaan loopt; En vooral hoe we hier doorheen breken! Is het onzekerheid? Je perfectionisme? Zijn het negatieve gedachten? Een laag zelfbeeldOf omdat je gewent bent alsmaar te geven? 

Ieder traject is maatwerk waarbij we per sessie gaan kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens de coachingssessies werken we aan jouw doel en reik ik je tools aan. Met de opgedane vaardigheden ga jij na iedere sessie aan de slag en coach ik jou richting het behalen van dat doel. Coaching kan zowel online als offline plaatsvinden en ook wandelcoaching behoort tot de mogelijkheden.  

 

ervaringen

OVER GET ENERGIZED
Jantine geeft je direct een heel fijn en toegankelijk gevoel.
 Waardoor je je erg op je gemak voelt bij haar. Door middel van allerlei vragen die ze aan je stelt kom je uit op twee kernkrachten van jezelf. Deze waren voor mij ontzettend herkenbaar. Namelijk Realistisch en Respectvol. Zodra ze samen met jou de kaarten uitlegt, vallen er allerlei puzzelstukjes in elkaar. En begint er een energie te stromen van enthousiasme, want hier krijg ik inderdaad energie van. Ook krijg je handvaten om hierin een balans te vinden want als je teveel geeft in een bepaalde kernkracht kan dat jezelf ook juist weer remmen. Ik denk elke dag als ik een vorm van disbalans voel terug aan mijn 2 kernkrachten. Voor mij is het daardoor een waardevolle tool. Bedankt lieve Jantine.

Wendy

OVER GET ENERGIZED
Heel bijzonder om te zien hoe je door een aantal vragen je krachten kan ontdekken. In mijn geval had ik de kernkracht improviserend en scherp. Van de laatste wist ik dat ik hem bezat maar vond ik het vooral lastig om hem te uiten omdat ik hem meer als last zag. Door de sessie kreeg ik een hele nieuwe kijk op ‘scherp’ zijn. Zo kan ik nu de positieve kanten daarvan juist overbrengen. Toevallig kreeg ik er gisteren nog een compliment over van collega’s. Grappig om te zien dat je jezelf soms beperkt terwijl dat helemaal niet nodig is omdat, wat jij denkt dat je zwakke kant is, soms heel erg gewaardeerd wordt door anderen. Mooie inzichten gekregen over wie ik ben. Een aanrader!

Tiny

OVER GET ENERGIZED
In mijn proces op zoek naar wat ik echt wil en kan betekenen heeft deze sessie mij belangrijke inzichten gegeven.
 Doordat je snel en gevoelsmatig moet reageren op een aantal vragen, kom je tot kernkrachten, die je mogelijk eerst niet verwacht. Bij mij was dat ook het geval bij één van de twee krachten. Na er verder met Jantine over gesproken te hebben en het een aantal dagen te laten bezinken, werd het me opeens duidelijk: Dit klopt! Dit is wat ik wil! Dit is wat bij mij past. Hier krijg ik energie van. Heel bijzonder en waardevol. Het ‘woorden geven’ aan kernkrachten maakt dat je je eigen basis duidelijk hebt en daar verder op kan gaan bouwen en vertrouwen.

Mijn twee kernkrachten ga ik nu nog bewuster inzetten. Ze mogen echt gezien (gaan) worden!

Carine

positieveaffirmaties.nl

OVER GET ENERGIZED
De sessie heeft mij erg aan het denken gezet! 
De 2 kernkrachten herkende ik al maar zie ik nu ook steeds terugkomen. Dat vind ik wel heel grappig. Het heeft mij wat bewuster gemaakt van mijn krachten en dat hoop ik straks in mijn nieuwe baan in te kunnen zetten. 

Ilse

OVER GET ENERGIZED
Ik vond het in het begin best wel spannend 
en wist niet heel goed wat ik er van moest verwachten.  Er worden zoveel punten omschreven dat ik herken en dat maakt mij eigenlijk heel krachtig. Door die bevestiging voel ik mij zekerder. Ik ben nu heel erg aan het ontdekken hoe ik mijn beide krachten in balans kan houden, want dat was afgelopen jaren steeds mijn valkuil… Ik merk sinds ik dit inzicht heb dat ik steeds meer stil sta bij; ‘o ik raak uit balans’. Het heeft me zeker geholpen over mijzelf na te denken, over mijn dromen en voornamelijk een hou vast zodat ik beter voor mezelf zorg.

Urs

Voorkomende vragen

Voor wie is coaching?
  • Als je voelt dat het tijd is voor verandering
  • Wanneer je volledig achter jezelf wilt staan
  • Ervoor kiest je eigen pad te bewandelen
  • Dat je Ja durft te zeggen tegen jezelf
  • Dat je wilt gaan voor (zelf)ontwikkeling
Is het de investering waard?

Logisch! Dat jij jezelf afvraagt of coaching de investering waard is.

“The best product you will ever work on is yourself!”

Uiteraard is het een samenspel,  je ontvangt van mij tools om daadwerkelijk stappen te zetten richting jouw doel en jijzelf gaat daarmee aan de slag.

Heb jij hiervoor een opleiding gevolgd?

Klopt!

Naast dat ik natuurlijk mijn eigen rugzakje aan ervaringen heb, heb ik mijzelf ook ontwikkeld op coachingsvlak.

MIJN KENNIS:
– Gecertificeerd Life Coach
– Gecertificeerd ABNLP Practitioner Coach & Timeline therapie™
– Coachingscursus bij Tweekracht

verschil tussen een Coach of Psycholoog?

Ik als coach kan je in vrij korte tijd stappen laten zetten en doelen behalen. Een psycholoog kan je bijvoorbeeld helpen wanneer je langdurige (vaak psychische) klachten ervaart zoals depressie.

Kan ik in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken, ook als je nu nog niet alle middelen hebt om dit in één keer te betalen. Daarom kun je de trajecten ook in 2* gelijke termijnen betalen.

*Trajecten vanaf €297,- kunnen ook in 3 termijnen betaald worden 

kan ik de coachingsessies uitbreiden?

Jazeker, ieder traject kan uitgebreid worden. Hoe meer gesprekken, hoe lager de gespreksprijs. 

Let’s connect!

vraag een skypesessie aan

Benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen? Plan een gratis skype sessie in en ontdek wat ik voor jou kan doen!

Gratis e-book: van Self-help Junkie -> Start living your life

Als je je aanmeldt voor het gratis e-book, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende site download je het gratis e-book.