.

 

 

 

 

 

 

 

.

Hej!

welkom
by jantine

Ontdekken, innerlijke motivatie, mogelijkheden, op eigen kracht…
Zijn zo wat woorden die er bij mij voor zorgden om in beweging te komen. Te ontwikkelen; zelfontwikkeling, zelfliefde en bewustwording te creëren.

vanuit burn-out

Mijn drijfveer achter By Jantine is jou als persoon, het gevoel te geven dat je niet gek bent… Dat vastlopen, dat een burn-out, dat struggles in het leven iets heel menselijks is en dat wat je ervaart tijdens jouw proces erbij hoort, helaas.

By Jantine komt voort vanuit mijn burn-out, die me ‘zomaar ineens’ inhaalde. Zwak? Nee, ik was juist lange tijd doorgedraaft in sterk zijn en mijn eigen grenzen overgaan. Tijdens de periode dat ik ziek thuis zat ben ik begonnen mijn gedachten op te schrijven. Dat zorgde ervoor dat ik ruimte maakte in mijn hoofd. En door die verhalen te delen, ben ik het taboe rondom burn-out gaan doorbreen. Inzichten die er bij mij voor zorgden dat ik ‘aha’ momenten ging ervaren.

ONTWIKKELINgproces

Tijdens de burn-out kreeg ik heel sterk het inzicht: Als ik zo doorga zoals ik altijd deed, zal ik dat krijgen wat ik altijd kreeg. Kortom dan zou de uitkomst keer op keer hetzelfde zijn. Veranderen, dat was wat er moest gebeuren. Van Jantine naar Jantine 2.0. Een hele innerlijke transformatie. Thuiskomen bij mijzelf.

Tijdens mijn eigen ontwikkelingsproces heb ik vele (pieker) gedachten, patronen en overtuigingen los mogen laten die mij gevangen hielden. Ik creëerde ze zelf. 

Je kent het vast wel, want iedereen heeft ze namelijk… Overtuigingen waarbij we denken; niet goed genoeg te zijn, niet gezien of gehoord te worden, iets niet te kunnen (bereiken) en emoties tonen? Nope is niet nodig, je moet áltijd klaarstaan voor de ander, ik kan het wel alleen…

Ik kocht zelfhulp boeken

over Mindset, Geluk, Balans, Emoties…

En verslond het een na het andere boek. Daarnaast deed ik online trainingen voor een positievere mindset. Kwam ik bij een therapeut terecht die me ontzettend heeft geholpen met het inzien van mijn eigen patronen. Daarnaast koos ik ervoor om een innerlijke reis af te leggen, letterlijk terugkomen bij wie ik ben. 

Alles wat ik las en ontdekte inspireerde mij enorm. Dat hoe wij als baby geboren worden, zo puur… Om gaandeweg ons leven de overtuigingen van onze omgeving tot ons te nemen.
Ouders, opa’s en oma’s, familieleden en later komen daar vrienden, partner, werkrelaties bij. Het vormt ons tot wie we zijn. En dan onze gedachten en emoties… We kiezen ze zelf, hangen er een label aan en geloven erin. Maar, we zijn niet onze gedachten!

wanneer je blijft doen wat je deed

krijg je dat wat je altijd kreeg

Het coachen van mensen deed ik al in mijn werk als leidinggevende in een drogisterij. Wat mij daarin inspireerde was altijd het aanboren van de eigen kracht van de persoon die ik coachte. Welke gedachten en overtuigingen zijn actief? En is het dan echt zo? En wat kun je ervoor in de plaats zetten. Mensen zien groeien en dichter bij zichzelf laten komen, dat vind ik zo mooi om te zien!

Dat is ook de reden geweest dat ik mij ben gaan verdiepen in Life-coaching, NLP Practitioner, Access Bars, Tweekracht. Allemaal mooie tools om mij te richten op communicatie, positiviteit, loslaten en ontdekken & ontwikkelen.

Het is mijn passie om jou te helpen bij het zetten van de volgende stap.

Word bewust & leef!

With love,

Let’s connect!

vraag een skypesessie aan

Keuzes maken vanuit je hart, ontdekken wat je flow is, weten waar jij energie van krijgt, hoe je om kunt gaan met lastige situaties,vertrouwen creëren in wie jij bent en wat jij kunt… Benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen? Plan een gratis skype sessie in en ontdek wat ik voor jou kan doen!

Gratis e-book: van self-help junkie naar totally in control.

Als je je aanmeldt voor het gratis e-book, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende site download je het gratis e-book.