WHO AM I?
Wie ben ik? Wat wil ik? Waar krijg ik energie van? Of waar juist niet van? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat is mijn missie? Waarin heb ik wat te leren?

Vragen die enorm heers(t)en toen ik juni thuis kwam te zitten met een burn out. De afgelopen 5 maanden staan in het teken van zelfreflectie en zelfontwikkeling. Antwoorden zoeken op de vragen die ik heb.

Een ander kan wel zeggen dat ik ergens goed in ben, wat mijn kwaliteiten zijn. Maar voel ik dat ook zo? Kan ik dat zelf zien, kan ik het ontvangen?
Ikzelf ben mijn eigen blinde vlek.

Een stukje zelfliefde en vertrouwen. Vertrouwen in mijn kunnen en in mijn kwaliteiten.

ANTWOORDEN
Antwoorden op mijn vragen vond ik bij Melissa van handcoach ?

Wauw, prachtig. Dat jij mij een handje op weg hebt geholpen door mijn handen te lezen. Wat zeggen mijn handen over mij, over mijn kwaliteiten, valkuilen en mijn missie.
Ware kunst ❤️ wat ben jij goed in wat je doet. Het vertalen van wat mijn handen te vertellen hebben over mij.

Dankbaar ??


E-BOOK 
Op de site van Melissa kun je haar e-book In je element downloaden, zodat je je eigen handen kunt onderzoeken. 
Of boek zoals ik deed een sessie met Melissa. En je krijgt je afdrukken in een lijst mee naar huis als reminder =)

WAT MIJN HANDEN TE ZEGGEN HEBBEN
Zoals je op bovenstaande foto kunt zien bevatten mijn handen water en vuur.

WATER staat voor; stroming. Ik pas mij gemakkelijk aan en ben daarnaast een gevoelsmens die extreem zorg- en behulpzaam is. Woorden als; samen, verbinden en empathie zijn mijn kern. Ik voel sferen en onderhuidse spanningen feilloos aan. Harmonie is voor mij belangrijk en confrontaties wil ik daarom nog weleens uit de weg gaan. Ik ben meer met andermans gevoelens bezig dan met mijn eigen. 

VUUR staat voor; warmte en licht. Een begin, vuur ontsteekt en heeft zuurstof nodig om in beweging te komen en om in omvang te groeien. Ik zie kansen en mogelijkheden, enthousiasmeer anderen met mijn ideeën. 
Waardoor mijn energie gaat stromen. Met hart en ziel stort ik mij op nieuwe avonturen, het is alles of niks. Ik ga voor creativiteit en kwaliteit. En ups & downs horen bij mijn leven. Balans vinden in geven en ontvangen is een leerpunt! Kenmerkend is mijn onafhankelijke instelling, kapitein op mijn eigen schip. 

WILLEN, DENKEN EN VOELEN
En naast deze 2 elementen was er nog veel meer te zien in mijn handen. Hoe ik denk, wat ik wil en wat mijn gevoelswereld is. Mijn enorm gevoelige kant is in mijn handen te lezen maar zo ook welke valkuilen qua communicatie ik nogal eens bega. Ik ben snel in denken en snel in handelen. Maar denk nog te vaak dat feedback te ‘persoonlijk’ is. Daarnaast heb ik ruimte nodig, ruimte in afwisseling, creativiteit maar ook in zelfstandig handelen. Mijn eigen ding kunnen doen, wat nogal eens als impulsief kan overkomen. Maar juist in het NU te leven, daar gaat mijn energie van stromen. Loslaten… En meer go with te flow leven.

Vanuit de handlezing heb ik dan ook zeker punten meegekregen waaraan ik kan gaan werken. 
Mooi en bijzondere ervaring rijker. Inspiratie en zelfkennis opdoen in een relaxte en ongedwongen sfeer.

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.