HERSENSPINSELS
Vanaf begin juni, vanaf mijn ziekmelding ben ik gaan schrijven.
Schrijven hoe ik mij voel. Schrijven hoe ik reageer op situaties. Mijn hersenspinsels. Maar ook tips. Inzichten. Inspirerende quotes.

Het geeft mij rust. Rust in mijn hoofd. Het geeft me nadien ruimte. En ik ervaar het als prettig om alles uit mijn systeem te schrijven.


TERUGBLIKKEN
Afgelopen week was ik toe aan een nieuw notitieboek. Ik koos voor deze glimmende en shiny variant matchend met mijn pen ?

En hoewel terugkijken naar het verleden niet leuk is, vind ik het zo nu en dan wel prettig de weg naar waar ik nu sta terug te kunnen lezen.
Gigantische stappen, die ik heb kunnen zetten in persoonlijke groei.

TROTS
En ondanks dat ik nog niet ben waar ik wil zijn, ben ik trots op mij. Trots op mij dat ik kies voor geluk, doorzetten en ontwikkelen.

En dit alles gaat niet zonder slag of stoot. Het is een hobbelende en slingerende weg met in iedere bocht een nieuwe uitdaging…

HOE DAN?

(Bijna) dagelijks schrijf ik. Ik heb er geen vast moment voor. Want zodra ik de woorden heb, dan schrijf ik. Meestal is dit aan het begin of het einde van de dag. En vooral wanneer ik merk dat ik in mijn hoofd zit. Zodra ik mijzelf daarop betrap, ga ik schrijven.

Schrijven wat mij dwars zit, waar ik tegenaan loop, welke inzichten ik heb. Maar naast dit ook positiviteit, wat ging er goed vandaag? Waar heb ik het meest van genoten? Creatieve ideeën, mooie teksten, tips, affirmaties…

Vind jij schrijven fijn? ❤️

 

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.