EMOTIONEEL STABIEL
Een paar weken terug deelde ik dat ik LEEF! Emotioneel stabiel.
Zelfliefde + bewustwording & verantwoordelijkheid nemen.. Die 3 dingen zorg(d)en ervoor dat ik leef. ❤️

Maar een proces gaat met vallen en opstaan. Daar waar ik stond, vol vertrouwen want hé; alles komt goed, zo niet dan ook! En vol zelfliefde, ik ben goed, goed zoals ik ben.

COMFORTZONE
En dan toch die comfortzone van ouwe meuk uitstappen… Aantrekken en afstoten. Het ene moment ga ik vooruit en het andere moment word ik terug getrokken. Teruggetrokken in mijn eigen slachtofferrol ?

Terug getrokken in mijn eigen beperkende overtuigingen, want is het echt waar? Is het echt waar wat ik denk? Is de angst echt? En is de situatie echt zoals ik die zie? En dat is gelijk mijn valkuil; overdenken. ? MINDF*CK!

INSPIREREND
Afgelopen donderdag had ik een inspirerend gesprek met Lanne van Your New Today.
You are free to go vertelde ze mij.

Inderdaad ik ben vrij, en ik ben een stap verwijderd van een ander ‘point of view’. 
En dan merk ik, dat ik blijf plakken. Plakken in mijn ‘comfortzone’ want daar is het zo slecht nog niet. Maar ik weet ook dat er buiten dat, zoveel moois op mij staat te wachten… ✴️

En daar is de bewustwording weer, nu weer mijzelf omarmen met al mijn moois en al mijn flaws. En tijd om weer verantwoordelijkheid te nemen. Verantwoordelijkheid voor mijn leven, mijn geluk. ❤️

Kiezen voor dat wat mij vleugels geeft en Leef! ?

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.