.

 

 

 

 

 

 

 

.

Hej!

Doe
je mee?

Vanaf 21 oktober boost ik jou 5 dagen lang tijdens de Boost your Balance, een GRATIS Instagram training. Ben je vermoeid? Heb je weinig energie? Heb je regelmatig een kort lontje? En leef je veel op de automatische piloot? Dan is deze gratis training absoluut iets voor jou! Doe mee, en geef je balans een boost.

Boost your Balance

gratis Instagram training

21 oktober start de 2e ronde van de training Boost your Balance op Instagram. Via een besloten pagina zullen we 5 dagen lang samen een boost gaan geven aan jouzelf, je energielevel, geluksmomentjes én ga ik je op weg helpen richting meer balans.

Meer balans? Ja! Dát gaat jou op weg helpen om weer meer die energieke en gelukkige versie van jezelf te worden. Zo’n vrouw die ’s ochtends opstaat en zin heeft in de dag die komen gaat. Die tevreden is met zichzelf, haar behoeftes erkent en weet wat ze nodig heeft. Een vrouw die weet dat ze niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden en weet dat dat okay is, zonder dat ze dit zichzelf kwalijk neemt. Jij bent namelijk hartstikke goed en leuk zoals je bent, inclusief je flaws en kwetsbaarheid. 

Herken jij dit…

Z

automatische piloot

Je leeft op de automatische piloot, dag in dag uit lijkt hetzelfde, waardoor je minder bewust in het moment bent en ook minder geniet van de dingen om je heen.

Z

piekeren

Met enige regelmaat zit je hoofd vol met piekergedachten; “doe ik het wel goed”, “doe ik een ander niet te kort?”, “doe ik mijn kids te kort”

Z

doordenderen

Nog eventjes “snel” dit doen… Je dendert maar door en probeert zoveel mogelijk gedaan te krijgen op een dag.

Z

SOCIAL MEDIA

Je merkt dat je telefoon regelmatig aan je hand vast zit gekleefd… eigenlijk gaat er onbewust veel tijd verloren aan minder belangrijke dingen zoals aan bijvoorbeeld social media.

Z

ballen hooghouden

Je hebt het druk met alle ballen proberen hoog te houden, waardoor je eigenlijk niet eens meer aan jezelf toekomt en ’s avonds uitgeblust op de bank hangt.

Mijn naam is Jantine

balans & GELUKS coach 

Ik ben ook burn-out ervaringsdeskundige. 
Het is niet dat ik mij altijd zo happy en shinend voelde zoals op de foto hiernaast. Lange tijd was ik mijzelf in allerlei bochten aan het wringen om het een ieder naar de zin te maken. Druk met alle ballen hooghouden en schakelen tussen alle rollen die ik had te vervullen.

Balans? Die was dan ook ver te zoeken. Echter kwam ik er tijdens mijn burn-out achter dat juist een balans zo belangrijk is om je weer happy & shinend te kunnen voelen.

Zodra een vrouw zichzelf waardeert en goed voor zichzelf zorgt, straalt ze dit ook uit. Je gezin, partner en omgeving zullen dit ook gaan opmerken. Je hoeft daarvoor geen wekelijkse massage of saunabezoek te plannen om jezelf in de watten te leggen (hoewel, sounds great!), want daar heeft bijna niemand de tijd voor.

Luisteren naar jouw eigen behoeftes en daarnaar handelen, dat is heel belangrijk en zit hem in de kleine dingen. Tijdens deze training ga ik je daarin een boost geven!

Hoe het in zijn werk gaat…

}

Dagelijks

Dagelijks om 9u komt er een nieuwe post online op de besloten Insta pagina. Met daarbij het thema en een uitdaging of opdracht voor die dag.

I

Story's

Elke ochtend zet ik story’s online (video’s, foto’s en tekst) van het trainings materiaal. De story’s zullen per dag gesorteerd worden onder de highlights.

w

Live

Op de laatste dag (vrijdag) ga ik live op Instagram jullie vragen beantwoorden. Het allerleukste is als je er ook bij bent, tevens is het 24u lang terug te kijken.

Bonus

Aan het einde van de
5-daagse training heb ik een té gekke bonus voor jou =) + iedere dag gemakkelijk toepasbare handvatten en tips!

Wil jij…

N

praktische & makkelijk toepasbare tips

Om je leven rustiger te maken. Dat je zelfs met een drukbezette agenda en simpele tools toch je rustmomentjes kunt pakken.

N

Meer rust in jezelf voelen

Me-time heeft vaak een zware lading, we vinden het egoïstisch of voelen ons schuldig naar onze kids. We gaan aan de slag met deze overtuiging en ik wil je laten zien waarom ‘me-time’ zo belangrijk is.

N

liever voor jezelf zijn

Vaak zijn we bikkelhard voor onszelf en hebben de lat torenhoog liggen. We gaan aan de slag met een positieve mindset om te ervaren wat dat voor je kan betekenen.

N

Meer gaan leven naar ‘wat werkt voor jou’ in plaats van ‘hoe het hoort’?

Je leert je gevoel (h)erkennen en ernaar handelen. Want wat is het wat jij nodig hebt? Van sociaal wenselijk gedrag naar leren luisteren naar waar jij behoefte aan hebt.

N

je meer relaxed en opgeladen voelen

Door het uitvoeren van de opdrachten tijdens deze week, werk jij toe naar meer rust en een relaxed gevoel.

De feitjes op een rij…

21-25 oktober

De GRATIS training start op maandag 21 oktober om 9.00 en duurt tot en met vrijdag 25 oktober.

Gratis

De 5-daagse training is geheel GRATIS te volgen. JA! ik geef waarde weg. Cadeautje van mij voor jou!

Volgen

De training is gemakkelijk te volgen via je telefoon, waar en wanneer jij maar wilt.

15 minuten

Het kost je gemiddeld 10 à 15 minuten per dag kijktijd. Wil jij verandering? Maak er tijd voor 😉

PS. Je kunt alles tot 8 november terug kijken =)

Zo doe je mee:

1. Schrijf je in door op de knop JA IK DOE MEE hieronder te drukken en je naam en
e-mailadres in te vullen

2. Zodra je dit hebt gedaan krijg je een mailtje met daarin de naam van het Instagram account waar deze cursus plaats zal vinden.

3. Dien een volgverzoek in en je wordt vrijdag 18 oktober toegelaten.

“Afgelopen week heb ik de “boost your balance” gevolgd van Jantine. Wat een eye-opener. Ze geeft je inzichten, weet feilloos te vertellen waar we tegen aan lopen. Ze heeft hele waardevolle tips en tools! De opdrachten maken het leuk om meteen met jezelf aan de slag te gaan in kleine stapjes. Ze legt alles heel rustig en duidelijk uit! En alles is ook nog eens terug te lezen.
Zeker een aanrader. Ze wil je helpen en daarbij staat ze open voor vragen, geen vraag is te gek ze beantwoord ze graag!”

Iris

Afgelopen week een ‘Boost your Balance’ week gevolgd via instagram. Super waardevolle week. Kleine opdrachten gekregen die je net even bewuster maken van wat je nou eigenlijk aan het doen bent en waar misschien je winstpunten liggen.

Ik was al eerder met Jantine in contact via 1 op 1 coaching, deze week was voor mij een herhaling op een positieve manier. Because it’s “Learning by Doing”.

Enna

“Jantine is een echte pro! Ze weet waar zij het over heeft, deelt heel veel kennis, geeft onwijs goede handvaten waarmee je direct aan de slag kunt💪, heeft een fijne stem en legt het goed en begrijpelijk uit

Maartje

www.followyourdreams.frl

“Hartstikke leuk Jantine!
Ik ben al een tijdje aan het revalideren na een ernstige ziekte. Er wordt regelmatig over balans gesproken, maar er is nog niemand geweest die het zo goed heeft uitgelegd. Top! Dankje! “

Akkerins

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.