.

 

 

 

 

 

 

 

.

Hej!

jij
power vrouw

Je bent een drukbezette vrouw die haar tijd zo nuttig mogelijk indeelt. Je hebt heel wat ballen hoog te houden en de balans tussen je gezin, je werk, familie & vrienden en jezelf is ver te zoeken. Vooral dat laatste, want tijd voor jezelf? Dat komt er vaak niet van, want eerst gaan alle andere dingen voor, en zelf kom je als laatste aan de beurt…

Huisje, boompje, beestje, you’ve got it all! 
Niks om over te klagen, toch?

Natuurlijk ben je blij met je gezin, je eigen woning, en probeer je het beste van je werk te maken. Soms lijkt het alsof je “dweilt met de kraan open”. Hoe hard je ook je best doet, er lijkt geen einde te komen aan die to-do list van je. Je piekert veel, bent onrustig en ook merk je dat je een korter lontje hebt. Jijzelf komt continue op de laatste plek. Eerst de rest, en dan… kom jij. En echt genieten? Eerlijk gezegd valt daar waarschijnlijk nog wat winst te behalen.

herkenbaar?

N

voornemens

Regelmatig spreek je met jezelf af dat je het vanaf nu anders wilt gaan doen. 1 week, 2 weken… en dan ben je die afspraak met jezelf alweer uit het oog verloren waardoor je wederom achter de feiten aan het rennen bent.

N

te kort doen

Je hebt regelmatig het gevoel dat je de mensen om je heen te kort doet. Je wilt die leuke, lieve en gezellig vrouw zijn. Maar in werkelijkheid voel jij je ontzettend moe en geef je voor je gevoel niet de volle aandacht die jij graag zou willen geven.

N

Tijd voor jezelf

Ergens aan het einde van de dag, rond achten wanneer de kids op bed liggen… Dan… pas dan is er tijd voor jezelf, en terwijl je nergens meer zin in hebt omdat je geen energie meer hebt, zit je toch nog de was op te vouwen terwijl je een het Netflixen bent.

N

Balans? wat is dat

Doordat er van alles van je wordt verwacht en jij je aandacht verspreid over de rollen die jij hebt te vervullen, merk je op dat je niet 100% kan genieten. Tijdens het tv-kijken scroll je ook door Instagram en tijdens het koken app je nog even je vriendin terug.  

hoe zou het voor je zijn

om weer de energieke jij te zijn

Uitgerust wakker te worden en dat wanneer je opstaat uit bed, je ook echt zin hebt in de dag die komen gaat! 

dat je rust in je hoofd en lichaam ervaart

Doordat je de tools hebt hoe je om kunt gaan met niet helpende gedachten, piekeren & spanning zijn je hoofd en lichaam meer ontspannen!

dat je weer de balans ervaart

Het lukt jou steeds gemakkelijker om een balans te behouden tussen werk, je gezin en tijd voor jezelf. Daardoor heb je het gevoel de wereld weer aan te kunnen!

dat je weer kunt genieten

Het lukt je gemakkelijker om volop in het moment aanwezig te zijn en je niet meer af te laten leiden door bijv. je telefoon.

dat jij je grenzen aan durft geven

Hoppa! Grenzen aangeven zonder je achteraf schuldig te voelen. Me-time? Ja hoor, ook dat durf je te nemen, waardoor je weer het gevoel hebt in control te zijn.

dat jij je zelfverzekerd voelt

Je hebt jezelf goed leren kennen waardoor je weet wat je wilt m.b.t. je leven & werk, waardoor je richting in je leven ervaart. Het geeft je kracht en dat straal je uit!

knik je ja?

Dan is mijn coachtraject echt iets voor jou

Tijdens het GRATIS kennismakingsgesprek komen we erachter waar de basis ligt van datgene waar jij tegenaan loopt en vooral hoe we hier doorheen breken! Is het onzekerheid? Je perfectionisme? Zijn het negatieve gedachten? Een laag zelfbeeld? Of omdat je gewent bent alsmaar te geven

Het 100-days traject is maatwerk en bestaat uit 6 coach sessies, waarbij we per sessie kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens de coach sessies werken we aan jouw doel en reik ik je tools aan. Na iedere sessie ga jij met de opgedane vaardigheden en opdracht (ter ondersteuning, en aangepast aan jouw situatie en doelstelling) aan de slag en coach ik jou richting het behalen van dat doel.

 

hoe het in zijn werk gaat

PLAN EEN GRATIS SESSIE

Wanneer jij het gevoel hebt, ja!
Dit wil ik. Ja ik wil het graag anders. Plan dan een gratis inspiratiesessie in van 20 minuten. Tijdens het gesprek kijken we naar jouw situatie, wat jij van mij verwacht en of er een klik is tussen ons.

WAT IS JE DOEL

We gaan kijken waar jij nu staat, wat je doel is en hoe het voor je zal zijn als je daar aangekomen bent. Ook gaan we kijken welke saborteur(s) we onderweg tegen kunnen komen
😉

I

LET'S START

Nu gaan we los. Tijdens 1-op-1 gesprekken (kan zowel online als offline) gaan we actiepunten uitzetten en jij gaat na iedere sessie zelf aan de slag. Want alleen door te doen ga jij vooruit komen richting jouw doel!

If you change nothing, nothing will change!

“De eerste stap zetten vond ik zo spannend en o wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste moment voelde het vertrouwd bij Jantine en kreeg ik gelijk na ons eerste gesprek fijne tools aangereikt die ik ben gaan toepassen in mijn leven. Het traject heeft mij veel opgeleverd, zo heb ik mijn positiviteit weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik heb inzicht gekregen in mijn persoonlijke waarden waardoor ik nu makkelijker keuzes kan maken die daarop aansluiten en goed zijn voor mijzelf zonder me daar dan weer schuldig over te voelen.”

Sanne

Verpleegkundige

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

Moeder & herstellende van burn-out

Dat onzekere gedrag? Heb ik geen last meer van. Althans niet meer zoals voorheen. Waar ik vooral tegenaan liep was durven vertrouwen op mijzelf. Want ik was vooral bezig met wat een ander ergens van zou vinden, wat mij dan weer heel onzeker maakte. De coachsessies hebben naast meer zelfvertrouwen ook gezorgd voor meer balans en ik heb meer energie dan voorheen. Ik kan het iedereen aanraden, want ik voel me nu zoveel gelukkiger!

Daniëlle

Verkoopmedewerker

na dit traject

N

voel jij je innerlijk rustiger

N

kun je weer meer genieten van de kleine dingen om je heen

N

voel jij je zelfverzekerder

N

ervaar je weer meer balans

N

durf je gemakkelijker nee te zeggen

N

weet jij om te gaan met piekeren

N

heb je weer meer energie

N

kun jij je grenzen duidelijker aangeven

Jantine als Coach

Ben jij er klaar mee

Om op de automatische piloot te staan? Te overleven in plaats van Leven? Vind je het tijd geworden om je eigen power terug te vinden en weer zelfverzekerd te voelen. Dat je leert wat je grenzen zijn waardoor je meer energie overhoudt voor leuke dingen en daar dan ook weer écht van kunt genieten? Yes, dan zit je hier goed.

Als coach help ik jou je op een positieve manier verder te ontwikkelen, bewustzijn te creëren en naar je doelen toe te werken. We gaan samen uitzoeken waar jij op vast loopt en kijken naar kansen & mogelijkheden. Waar sta je nu? Waar wil je staan? Hoe kom je daar? En hoe zou je je voelen als je daar bent?

Zodra we dit helder hebben gaan we aan de slag. Als coach help ik jou leren. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren, motiveren en te ondersteunen. Hierdoor stimuleer ik jou om zelfreflectie toe te passen en je eigen innerlijke kracht aan te spreken. Want je kunt meer dan jijzelf denkt! 

Coaching helpt jou om meer zelfkennis te verschaffen, je zelfvertrouwen te vergroten en het brengt je inzichten. Ik zal je een spiegel voorhouden en daag je uit om uit je comfortzone te treden en als het nodig is, geef ik je een schop onder je kont 😉 Want iedereen weet dat het doorbreken van (gedachte)patronen en onzekerheden niet gemakkelijk is!

Het heeft even geduurd voordat ik hulp inschakelde omdat ik vond dat ik het zelf wel moest kunnen. Nu na het coach traject ben ik veel gelukkiger, meer ontspannen en doe ik ook weleens niks. Want als jonge moeder is er altijd wel wat te doen. En wat ik dan vaak deed was mijn to-do list afwerken wanneer ik een uurtje vrij had. En nu ga ik iets doen waarvan ik energie krijg zodat ik een leukere moeder ben en blijf wanneer de kinderen thuis zijn. Super waardevol.

Marjolein

Moeder van 3

Met een eigen bedrijf sta ik voortdurend ‘aan’. En merkte ik dat ik chaotisch aan het worden was maar ook gestrest omdat ik foutjes ging maken. Het plezier in ondernemen verdween daardoor en juist op dat moment kwam Jantine haar aanbod voor de Pilot ronde voorbij. Ik heb geen moment getwijfeld en heb mij meteen aangemeld. Ondanks dat we nog maar halfweg zijn, heb ik geleerd om te gaan met stress situaties en hoe meer structuur te creëren waardoor ik nu meer focus en energie heb. Ennn, ook weer meer plezier haal uit mijn bedrijf =)

Hendrika

Zelfstandig ondernemer

Ik had zo’n enorme behoefte aan rust! Mijn hoofd maakte overuren en het lukte mijzelf maar niet om uit de vicieuze cirkel te komen. Samen met Jantine heb ik die kunnen doorbreken door op zoek te gaan waarom ik het altijd zo “druk” heb en waarom ik het zo lastig vind om eens op mijn kont te gaan zitten en niks te doen. Ik ben een stuk relaxter geworden. Voor mijzelf prettig als ook voor mijn gezin met 2 kleine kids.

Merel

Moeder van 2 (1,5 & 3jr oud)

Veelgestelde vragen

Voor wie is coaching?

Voor iedereen die bezig is met een vraagstuk in het leven en er zelf even niet uitkomt.

Hoe sterk je ook bent, soms kan een samenloop van omstandigheden ervoor zorgen dat je leven stroef loopt of dat je last krijgt van lichamelijke of psychische klachten. Als je niet goed in je vel zit, voel je dat in je lichaam en merk je dat aan je emoties. Dit alles overkomt je niet voor niets; het nodigt je uit om jezelf eens onder de loep te nemen.

Coaching is voor iedereen die naar zichzelf wil kijken en wil groeien. Je kunt het inzetten als je je niet goed voelt of als je in een veranderingstraject zit of als je juist het gevoel hebt dat je stil staat.

Is het de investering waard?

Logisch! Dat jij jezelf afvraagt of coaching de investering waard is.

“The best product you will ever work on is yourself!”

Investeren in jezelf is iets wat veel mensen niet makkelijk vinden. Je zou het liefst omrekenen hoeveel iets per uur kost en of dat het waard is. Maar een coachtraject is een investering die je zo ontzettend veel op gaat leveren, dat het bijna niet in geld uit te drukken is. Laat staan in kosten per uur.

Heb jij hiervoor een opleiding gevolgd?

Klopt!

Naast dat ik natuurlijk mijn eigen rugzakje aan ervaringen heb, heb ik mijzelf ook ontwikkeld op coachingsgebied. 

MIJN KENNIS:
– Gecertificeerd Life Coach
– Gecertificeerd ABNLP Practitioner Coach & Timeline therapie™
– Coachingscursus bij Tweekracht
– Acces Bars® Practitioner 

Kan ik in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken, ook als je nu nog niet alle middelen hebt om dit in één keer te betalen. Daarom kun je de trajecten ook in 2 of 3* gelijke termijnen betalen.

verschil tussen een Coach of Psycholoog?

Ik als coach kan je in vrij korte tijd stappen laten zetten en doelen behalen. Een psycholoog kan je bijvoorbeeld helpen wanneer je langdurige (vaak psychische) klachten ervaart zoals depressie.

kan ik de coachingsessies uitbreiden?

Jazeker, we gaan ervan uit dat je gedurende het 100-DAYS of happiness traject enorme sprongen gaat maken in je zelfontwikkeling. Mocht het zo zijn dat je behoefte hebt aan extra gesprekken dan is dat mogelijk.

Let’s connect!

vraag een inspiratiesessie aan

 

Benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen? Let’s talk en stuur mij een berichtje. Via een  GRATIS 1-op-1 sessie van 20 minuten ontdekken we wat ik voor jou kan betekenen!

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.