.

 

 

 

 

 

 

 

.

Exclusief 1-op-1 coachingstraject voor ambitieuze vrouwen die stappen willen zetten naar meer vrijheid en het maximale uit hun leven willen halen

Je bent een ambitieuze vrouw die worstelt met balans tussen carrière, gezin en tijd voor jezelf. Vooral dat laatste, want tijd voor jezelf? Dat komt er vaak niet van, want eerst gaan alle andere dingen voor, en zelf kom je als laatste aan de beurt… Je hebt heel wat ballen hoog te houden en je wil het graag anders, en hebt geen idee waar te beginnen.

HUISJE, BOOMPJE, BEESTJE, YOU’VE GOT IT ALL!
NIKS OM OVER TE KLAGEN, TOCH?

Natuurlijk ben je ontzettend blij met je gezin, en ja je hebt een eigen woning en je werk geeft je nog voldoende uitdaging. Alleen worstel je met deze combinatie. Je hebt het vaak heel druk en het lijkt soms alsof je dweilt met de kraan open. Hoe hard je ook je best doet, er lijkt geen einde te komen aan die to-do list van je. Jijzelf komt continue op de laatste plek. Eerst de rest, en dan… kom jij. Je piekert veel, bent onrustig en ook merk je dat je een korter lontje hebt. En echt genieten? Eerlijk gezegd valt daar waarschijnlijk nog wat winst te behalen.

Rust, balans, energie, zelfliefde, geluk…
Het is echt mogelijk, óók voor jou!

Herken jij dit…

N

Je probeert het iedereen naar de zin te maken en “alles goed te doen”. Zowel op je werk, voor je gezin als ook voor de mensen om je heen.  En toch heb je het gevoel dat je tekort schiet.

N

Je wil die leuke, lieve en gezellig vrouw zijn. Maar in werkelijkheid voel jij je ontzettend moe en geef je voor je gevoel niet de volle aandacht die jij graag zou willen geven.

N

Dat je ’s avonds blij bent dat je even niks hoeft en jij even tijd voor jezelf hebt. Eerlijk? Je hebt nergens meer zin in omdat je energielevel -0 is, en je toch nog de was opvouwt terwijl je aan het Netflixen bent. #metime

N

Door alle ballen die je hoog te houden hebt, merk je op dat je niet 100% kan genieten. Zowel van je vrije tijd, als ook je partner en eventueel je kids, het is alsof de glans er wat vanaf is.

Mijn grootste inzicht is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coach gesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol!”

Enna

Over Jantine

“Zijn wie je werkelijk bent”

Als burn-out ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om een fijne balans te ‘hebben’ en te behouden en weet ik als geen ander wat daar invloed op heeft. Zelf heb ik mij jarenlang verstopt achter een masker, om maar te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ik raakte mijzelf daarin volledig kwijt, en onbewust was ik gedurende al die ballen hooghouden mijzelf voorbijgelopen, met een burn-out als gevolg.

Ondanks, of beter gezegd; dankzij de burn-out besloot ik het roer om te gooien. Ik investeerde onwijs veel tijd & geld in mijzelf en het is mij gelukt om dit in afgelopen 1,5 jaar te realiseren:

⇒ te herstellen van een heftige burn-out
een opleiding tot NLP coach te behalen
mijzelf daardoor te hebben omgeschoold
⇒ tegen alle adviezen een eigen coachpraktijk te starten

Ik ben Jantine! NLP coach, balansspecialist en trainer en ik begeleid drukbezette vrouwen bij het creëren van een fundament op basis van een krachtige mindset, energie en een fijne balans.

Zodra jij de balans hebt gevonden die past bij jou en je gezin dan ga je weer rust in je hoofd ervaren, kun jij weer een leukere vrouw zijn en kun jij tijd voor jezelf nemen zonder je hier schuldig over te voelen. 

Ik weet hoe lastig dit kan zijn. Maar ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij!

Ik had zo’n enorme behoefte aan rust! Mijn hoofd maakte overuren en het lukte mijzelf maar niet om uit de vicieuze cirkel te komen. Samen met Jantine heb ik die kunnen doorbreken door op zoek te gaan waarom ik het altijd zo “druk” heb en waarom ik het zo lastig vind om eens op mijn kont te gaan zitten en niks te doen. Ik ben een stuk relaxter geworden. Voor mijzelf prettig als ook voor mijn gezin met 2 kleine kids.

Merel

DIT KUN JE VERWACHTEN

In dit individuele coachingtraject van 3 maanden gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doel. We maken helder waar jij tegenaan loopt, waar zit bij jou de blokkade, welke overtuigingen zijn er actief en hoe kunnen we dit doorbreken. Daarnaast ga je stappen zetten om een fundament te creëren op basis van een krachtige mindset, meer energie en een fijne balans die werkt voor jou, je gezin én carrière. Wanneer de basis staat, zorgt dit ervoor dat jij meer ontspant en je de regie over je leven weer terug in handen neemt. Hierdoor ontstaat er ruimte, vrijheid, voor die energieke en gelukkige versie van jezelf, en kun jij weer gaan doen wat je het allerliefste doet: weer maximaal genieten!

w

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het 1-op-1 coachtraject is maatwerk. We spreken elkaar 2x per maand via Skype en tussendoor 2x contact via e-mail. Dit zorgt ervoor dat je in de actie modus blijft.

HELDERHEID IN JE TE ZETTEN STAPPEN

Door jouw doel voor ogen te houden gaan we iedere sessie kijken wat jij op dat moment nodig hebt. Zodat jij de juiste focus behoudt.

I

VAN DAGDROMEN NAAR DOEN

Inzichten krijgen is super, maar we gaan jouw ideale situatie om zetten in ‘doen’. Daadwerkelijk stappen ernaartoe zetten.  Actie modus!

HANDVATTEN EN TOOLS

Ik begeleid jou van begin tot eind, zodat jij de handvatten & inzichten krijgt om jouw ‘ideale’ situatie te realiseren dwars door overtuigingen en blokkades heen.

En je krijgt ook…

BONUS SESSIE || Om jezelf beter te begrijpen waarom jij dingen doet zoals je doet en te ontdekken waar jij de meeste energie van krijgt, duiken we jouw kernkrachten in. Krijg jij energie van dingen doen? Of ben je een dromer? Of meer een deler of durf jij veel? Ben jij een gevoelsmens, vertrouw jij op je intuïtie, introvert of juist meer extravert? Ben je een geboren leider, een denker, doorzetter, of ben je juist breed georiënteerd en zeer flexibel? Deze bonus sessie gaat je veel inzicht in jezelf als persoon geven.

 

“If you change nothing, nothing will change!”

Hoe zou het voor je zijn…

Je leven te leven op jouw eigen voorwaarden. Zonder je daarover schuldig te voelen.

Om weer de energieke jij te zijn. Uitgerust wakker te worden en weer zin hebben in de dag die komen gaat.

Rust te ervaren doordat je weet hoe je om kunt gaan met niet helpende gedachten, piekeren & spanning.

Dat het jou steeds gemakkelijker lukt om een balans te behouden tussen werk, je gezin en tijd voor jezelf. 

Weer optimaal te genieten! en het maximale uit je leven te halen.

Dat het je gemakkelijker lukt om volop in het moment aanwezig te zijn.

Dat je durft grenzen aan te geven en keuzes durft maken die goed zijn voor jou, je gezin en je carrière.

Dat jij jezelf goed leert kennen waardoor je weet wat je wil met betrekking tot je leven & werk. Het geeft je kracht en dat straal je uit!

Dat jij zoveel sterker in je schoenen staat en lekker in je vel zit. Je merkt dat jouw positiviteit aanstekelijk werkt voor de mensen om je heen.

De beste investering die je kunt doet, is de investering in jouzelf!

Jouw investering

€997,-

Als je met mij gaat samenwerken ga je stappen zetten richting jouw doel. En dit keer écht! Je kiest daarmee voor jezelf en om in die DOEN modus te gaan staan. Jouw leven leiden op jouw voorwaarden.

Voel je een JA en heb je interesse in dit traject?

Vraag dan een gratis inspiratiesessie aan.
En als het klikt, deel ik met je hoe ik je persoonlijk verder kan helpen en hoe het 1-op-1 traject er voor jou uit kan zien.

deze dames gingen je voor

Lees hoe deze vrouwen de exclusieve 1-op-1 coaching ervaren hebben en wat het ze heeft opgeleverd. 

“De eerste stap zetten vond ik zo spannend en o wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste moment voelde het vertrouwd bij Jantine en kreeg ik gelijk na ons eerste gesprek fijne tools aangereikt die ik ben gaan toepassen in mijn leven. Het traject heeft mij veel opgeleverd, zo heb ik mijn positiviteit weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik heb inzicht gekregen in mijn persoonlijke waarden waardoor ik nu makkelijker keuzes kan maken die daarop aansluiten en goed zijn voor mijzelf zonder me daar dan weer schuldig over te voelen.”

Sanne

Verpleegkundige

Het heeft even geduurd voordat ik hulp inschakelde omdat ik vond dat ik het zelf wel moest kunnen. Nu na het coach traject ben ik veel gelukkiger, meer ontspannen en doe ik ook weleens niks. Want als jonge moeder is er altijd wel wat te doen. En wat ik dan vaak deed was mijn to-do list afwerken wanneer ik een uurtje vrij had. En nu ga ik iets doen waarvan ik energie krijg zodat ik een leukere moeder ben en blijf wanneer de kinderen thuis zijn. Super waardevol.

Marjolein

Moeder van 3

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

Moeder & herstellende van burn-out

Met een eigen bedrijf sta ik voortdurend ‘aan’. En merkte ik dat ik chaotisch aan het worden was maar ook gestrest omdat ik foutjes ging maken. Het plezier in ondernemen verdween daardoor en juist op dat moment kwam Jantine haar aanbod voor de Pilot ronde voorbij. Ik heb geen moment getwijfeld en heb mij meteen aangemeld. Ondanks dat we nog maar halfweg zijn, heb ik geleerd om te gaan met stress situaties en hoe meer structuur te creëren waardoor ik nu meer focus en energie heb. Ennn, ook weer meer plezier haal uit mijn bedrijf =)

Hendrika

Zelfstandig ondernemer

Dat onzekere gedrag? Heb ik geen last meer van. Althans niet meer zoals voorheen. Waar ik vooral tegenaan liep was durven vertrouwen op mijzelf. Want ik was vooral bezig met wat een ander ergens van zou vinden, wat mij dan weer heel onzeker maakte. De coachsessies hebben naast meer zelfvertrouwen ook gezorgd voor meer balans en ik heb meer energie dan voorheen. Ik kan het iedereen aanraden, want ik voel me nu zoveel gelukkiger!

Daniëlle

Verkoopmedewerker

Ik had zo’n enorme behoefte aan rust! Mijn hoofd maakte overuren en het lukte mijzelf maar niet om uit de vicieuze cirkel te komen. Samen met Jantine heb ik die kunnen doorbreken door op zoek te gaan waarom ik het altijd zo “druk” heb en waarom ik het zo lastig vind om eens op mijn kont te gaan zitten en niks te doen. Ik ben een stuk relaxter geworden. Voor mijzelf prettig als ook voor mijn gezin met 2 kleine kids.

Merel

Moeder van 2 (1,5 & 3jr oud)

Let’s connect!

vraag een inspiratiesessie aan

 

Benieuwd welke eerste stap jij kunt gaan zetten richting meer balans? Let’s talk en vraag een GRATIS sessie aan. Tijdens deze inspiratiesessie gaan we samen 45 minuten jouw situatie induiken. In ons gesprek denk ik met je mee en zal ik je laten zien dat het ook anders kan en een eerste stap vaker dichterbij is dan jij denkt. We bespreken waar je tegenaan loopt en wat je tegenhoudt om ermee aan de slag te gaan. Na dit gesprek heb je een helder advies en duidelijk welke stappen jij kunt gaan zetten.

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.