fbpx

Exclusief en persoonlijk 

1-op-1 Fire Up coachtraject voor vrouwen die meer energie en de regie in hun leven terug willen pakken. 

Je bent een vrouw die nu veel in haar hoofd zit,  het gevoel geleefd te worden en vast te zitten in een vicieuze cirkel. Je verlangt naar meer energie, voldoening én vrijheid om te zijn wie jij écht bent.

Ik geloof dat je hoofd en je gevoel meer verbonden mogen worden, zodat jij kunt gaan ontdekken wat precies bij je past.

Ik begeleid zelfbewuste vrouwen om zichzelf te her-ontdekken, zodat ze stappen kan zetten richting een vrij leven op haar voorwaarden, zodat ze weer écht kan genieten van het leven én de mensen en dingen die voor haar belangrijk zijn! 

.

 

 

 

 

 

 

 

.

Fire Up 

Your true Self

In 12 weken leer jij welke stappen ervoor nodig zijn om een vrij leven op jouw voorwaarden te creëren. Zodat jij weer rust, plezier én voldoening gaat ervaren!

  Je leert om je innerlijk vertrouwen te vergroten, je valkuilen te herkennen én om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en jouw geluk. Tevens leer je het verschil herkennen tussen je ego en je gevoel, ontdek je waar jij energie van krijgt en welke keuzes goed voelen en bijdragen aan jouw leven.

Want ik geloof dat je alleen de regie over je leven hebt als je weet wie je bent,
wat je nodig hebt én daar naar kunt handelen. 

Waar verlang jij naar?

Meer jezelf zijn, je vrij voelen van negatieve gedachten, overtuigingen en blokkades. En wil je meer doen waar jij energie van krijgt?

Herken jij je hier in?

L

Je bent druk alle ballen in de lucht te houden dat zorgen voor voldoende rust erbij in schiet.

L

Het is alsof je vastloopt, het niet stroomt. Je ziet geen mogelijkheden. Help! Hoe dan?

L

Dat je soms denkt dat het tussen je oren zit en dat jij degene bent die gefixt moet worden.

L

Dat jij je eenzaam en onbegrepen voelt omdat het lijkt alsof jij de enige bent die de wereld op deze manier ervaart.

L

Je bent heel streng voor jezelf. Je vindt dat je niet mag klagen en houdt je emoties daarom in.

L

Je hebt momenteel weinig puf en geen energie om überhaupt en gezellige en leuke vrouw te zijn.

L

Je bent zoekende hoe jij uit deze vicieuze cirkel kunt breken. Dit moet toch anders kunnen?

L

Je leeft veel vanuit je hoofd, staat voortdurend ‘aan’. Terwijl je mensen en situaties heel goed aan kunt voelen.

Wat zou het voor je

betekenen als…

Jij meer rust ervaart? Jij vrij bent van negatieve gedachten? Jij je grenzen kent en aan durft geven? Keuzes durft maken die beter voelen en bijdragen aan jezelf, jouw geluk en je gezondheid? Dat alles weer stroomt? Jij goed voor jezelf zorgt? En straalt van zelfvertrouwen? Jij weer echt kan genieten van je leven? Hoeveel meer tijd en aandacht kun jij dan besteden aan mensen en dingen die jij leuk en belangrijk vindt? Hoeveel meer kan jij dan geven?


Ik geloof

Dat alles al in je zit en dat je los mag komen van anderen. Als jij bepaalt hoe jij je voelt, ben je vrij in dit leven!

Voor wie 

Is het FireUp traject?

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die energiek, gelukkig en krachtig in het leven willen staan. Vrouwen die willen stralen en bereid zijn patronen te doorbreken door in actie te komen!

Je bent klaar om verwachtingen van anderen los te laten, je eigen grenzen te kennen en te kunnen aangeven en wilt je verbonden voelen met jezelf en anderen. Je bent er zo klaar voor om dingen te veranderen en in te zien dat het ook anders kan en mag. Je merkt dat je huidige situatie niet meer passend is voor jou en dat je bewust mag kiezen voor persoonlijke groei. Je wilt leren om uit je hoofd te komen en te ontdekken hoe je contact maakt met je eigen waardevolle ‘innerlijke kracht’ en hoe je deze kunt inzetten.

Door contact te maken met je eigen inner sparkle, sta je steviger in je schoenen. Waardoor jij makkelijker kan omgaan met situaties, keuzemomenten en mensen.

Wat FireUp je oplevert

Misschien ben je nog niet helemaal bewust van wat jou op dit moment nog tegenhoudt. Of misschien zie je al wel wat er nodig is om je verlangens te realiseren, maar vind je het lastig of spannend om die daadwerkelijke stappen te zetten. Het 1 op 1 FireUp traject is ‘maat’werk met als uitgangspunt de thema’s die zich nu herhalen in je leven en waar jij doorheen wilt breken. Zie het als een persoonlijke ontwikkelingsreis waarbij ik 12 weken lang jouw persoonlijke cheerleader ben. 

N

Je staat steviger in je schoenen

N

Meer in contact met jezelf en jouw intuïtie

N

Je ervaart meer rust in je hoofd en lichaam

N

Je leert jezelf beter kennen waardoor keuzes maken vanuit gevoel makkelijker wordt

N

Je houdt energie over om de dingen te doen die jij leuk of belangrijk vindt

N

Je leert te denken en handelen vanuit een positieve mindset

N

Je ontvangt praktische handvatten die je de rest van je leven kunt inzetten

N

Je hebt meer zelfvertrouwen en straalt dit uit (pas op! dit werkt aanstekelijk)

N

Je kunt makkelijker bij jezelf blijven in contact met anderen

N

Je bent trots op wie je bent en je waardeert en accepteert jezelf.

“Wat een eye-opener! De opdrachten maken het leuk om meteen met jezelf aan de slag te gaan in kleine stapjes. Ze legt alles heel rustig en duidelijk uit! ”

Iris

Ik herken dit als geen ander…


Vaak heb ik aan mijzelf getwijfeld. Of ik niet gefixt moest worden, want het leek alsof ik de enige was die het leven zo anders ervaarde.

Ook maakte ik vooral verstandige en logische keuzes en was ik altijd hard aan het rennen voor een ander. Ik hield mij altijd ‘netjes’ in en vond dat ik niet mocht klagen, want ik had alles om gelukkig mee te zijn. 

En toch voelde ik mij doodongelukkig, had weinig puf en geen energie om nog leuk te doen. Ik ervaarde geen tijd, ruimte en ook geen plezier, alsof ik geen purpose had.

Ik wilde het zo graag goed doen voor iedereen dat ik mijzelf onbewust voorbijliep met een fikse burn-out als gevolg. Daar zat ik dan: mentaal vastgelopen, emotioneel opgebrand en lichamelijk verkrampt. Van de blije, vrolijke en enthousiaste Jantine was nog maar weinig over.

Ondanks, of beter gezegd; dankzij de burn-out besloot ik het roer om te gooien en kwam in actie. Ik investeerde afgelopen 2 jaar duizenden euro’s en veel tijd in mijzelf. Mijn persoonlijke ontwikkeling ging in een razendtempo, iets waar ik lange tijd naar had verlangt. Tijdens mijn ontdekkingsreis leerde ik patronen doorbrengen, emoties doorleven, ontdekte wat ik belangrijk vond in mijn leven en hoe ik op een liefdevolle manier mijn grens aan kon geven, het veranderde mijn leven positief!

Eigenwaarde is een stevige basis waaruit jij kracht kan halen, van binnenuit. Luisteren naar je eigen behoeftes en hiernaar handelen is zó ontzettend belangrijk! En dat zit ‘m in de kleine dingen zoals: jezelf waarderen, keuzes maken, grenzen stellen, leren luisteren naar je intuïtie en de connectie tussen je hoofd en je lijf. 

Ervaringen

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

Jeetje! Wat heb ik lang getwijfeld om daadwerkelijk in actie te komen en de stoute schoenen aan te trekken om jou hulp in te schakelen. Jij liet mij inzien dat een klein stapje óók betekent dat ik in beweging ben. De combinatie van het leren emoties toelaten, het ontspannen door een Reiki behandeling en bezig zijn met opdrachten, maakt het een heel boeiend traject. Afgelopen maanden heb ik rust in mijzef gevonden, geniet weer van de kleine dingen en ik merk dat ik anders reageer op situaties wat voor mijzelf als ook voor de mensen om mij heen heel fijn is. Dank je wel! 

Mariska

Vrolijk, positief, happy, krachtig, energievol. 
Het is echt mogelijk, óók voor jou!

Dit kun jij verwachten tijden het

Fire Up traject

Tijdens dit persoonlijke coachtraject van 3 maanden gaan we samen aan de slag. Je gaat gebruik maken van je eigen innerlijke kracht en hulpbronnen, want jij hebt alles al in je! Je ontdekt antwoorden op de vragen: ‘Wie ben ik‘, ‘Wat wil ik‘ en ‘Wat kan ik‘.  Door contact te maken met je inner spark is het makkelijker om keuzes te maken die goed voelen. Met als resultaat dat je minder geleefd wordt en kunt zijn wie je diep van binnen bent. Door jezelf te her-ontdekken, ontstaat er meer zelfvertrouwen, energie en kracht. Een kracht van binnenuit waarop jij altijd kunt bouwen en vertrouwen.

Een stevige basis waarop jij altijd terug kunt vallen.

  

w

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

3 maanden persoonlijke en individuele begeleiding van een gecertificeerd coach, ervaringsdeskundige en iemand die weet hoe het is om je hart volledig te volgen, door alle mentale blokkades heen te breken en een leven op jouw voorwaarden te creëren.

FOCUS IN DE STAPPEN DIE JE HEBT TE ZETTEN

Door jouw doel te verhelderen, kunnen we iedere sessie kijken wat goed gaat, waar je tegenaan loopt én wat jij op dat moment nodig hebt. Zodat jij de juiste focus behoudt.

I

VAN HET 'WEL WETEN' NU GAAN DOEN!

Inzichten krijgen is super, maar we gaan jouw ideale situatie om zetten in ‘doen’. Daadwerkelijk stappen er naartoe zetten. Actie modus!

HANDVATTEN EN TOOLS

Ik begeleid jou van begin tot eind. Je krijgt inzicht in je patronen en ontvangt de handvatten en tools die je er bij helpen om jouw ‘ideale’ situatie te realiseren.

Werken met Jantine

Als je met mij gaat samenwerken ga je stappen zetten richting jouw doel. En dit keer écht! Van: het wel weten, nu ook daadwerkelijk doen! Verder vraag ik 100% commitment van jou om het allermeeste uit dit traject te kunnen halen.

Voel je een JA en heb je interesse in dit persoonlijke traject?

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. En als het klikt, deel ik met je hoe ik je persoonlijk verder kan helpen en hoe het 1-op-1 traject er voor jou uit kan zien.

De beste investering die je kunt doet, is de investering in jouzelf!

deze dames gingen je ook voor

Lees hoe deze vrouwen de exclusieve 1-op-1 coaching ervaren hebben en wat het ze heeft opgeleverd. 

Ik luister nu meer naar mijn behoeftes en handel hiernaar. Neem mezelf serieus, wat een heel fijn gevoel geeft. Me-time, ontspanning, bewust voor mezelf durven kiezen, nee te durven zeggen, lief zijn voor mezelf… Al deze punten zijn enorm belangrijk om het beste uit mijzelf te kunnen halen. Door hier bewust naar te kijken en mee aan de slag te gaan, groei ik in mijn eigen kracht. Het is vooral heel fijn om duidelijk en helder te krijgen wat doe ik nu en wat wil ik eigenlijk. Jantine is een positieve vrouw en brengt haar kennis op een fijne manier over. Ik vind het fijn dat ze een open houding en geen oordeel heeft. Haar communicatie is helder en duidelijk, draait nergens om heen. Het voelde gelijk vertrouwd om persoonlijke verhalen met Jantine te delen.

Chantal

Volgde het groepsprogramma

Het heeft even geduurd voordat ik hulp inschakelde omdat ik vond dat ik het zelf wel moest kunnen. Nu na het coach traject ben ik veel gelukkiger, meer ontspannen en doe ik ook weleens niks. Want als jonge moeder is er altijd wel wat te doen. En wat ik dan vaak deed was mijn to-do list afwerken wanneer ik een uurtje vrij had. En nu ga ik iets doen waarvan ik energie krijg zodat ik een leukere moeder ben en blijf wanneer de kinderen thuis zijn. Super waardevol.

Marjolijn

Volgde 1-op-1 traject

Met een eigen bedrijf sta ik voortdurend ‘aan’. En merkte ik dat ik chaotisch aan het worden was maar ook gestrest omdat ik foutjes ging maken. Het plezier in ondernemen verdween daardoor en juist op dat moment kwam Jantine haar aanbod voor de Pilot ronde voorbij. Ik heb geen moment getwijfeld en heb mij meteen aangemeld. Ondanks dat we nog maar halfweg zijn, heb ik geleerd om te gaan met stress situaties en hoe meer structuur te creëren waardoor ik nu meer focus en energie heb. Ennn, ook weer meer plezier haal uit mijn bedrijf =)

Hendrika

Volgde 1-op-1 traject

Ik ben ontzettend blij dat ik met dit programma ben begonnen! Ik ben hier ingestapt omdat het tijd was om aan mezelf te gaan denken. Door het programma werd ik op mijzelf gewezen. De opdrachten laten mij over dingen nadenken en ik ben het positieve weer gaan in zien. Want als mij dit nu lukt, kan ik dat straks. Ik hebt een doel voor ogen gekregen. Het heeft me meer tot mezelf gemaakt. Ik kies nu voor mezelf. Want mijn lichaam gaf aan dat ik niet verder kon en heb de stap genomen om er naar te luisteren en dat doet me goed hoe moeilijk het ook was. Jantine staat altijd voor je klaar ook al zijn het soms kleine dingen voor haar is niks gek, de kleine dingen die ze zegt doen het hem en geven je het gevoel dat je alles weer aan kan.

Sanne

Volgde het groepsprogramma

Ik had zo’n enorme behoefte aan rust! Mijn hoofd maakte overuren en het lukte mijzelf maar niet om uit de vicieuze cirkel te komen. Samen met Jantine heb ik die kunnen doorbreken door op zoek te gaan waarom ik het altijd zo “druk” heb en waarom ik het zo lastig vind om eens op mijn kont te gaan zitten en niks te doen. Ik ben een stuk relaxter geworden. Voor mijzelf prettig als ook voor mijn gezin met 2 kleine kids.

Merel

Volgde 1-op-1 traject

De eerste stap zetten vond ik zo spannend en o wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste moment voelde het vertrouwd bij Jantine en kreeg ik gelijk na ons eerste gesprek fijne tools aangereikt die ik ben gaan toepassen. Het traject heeft mij veel opgeleverd, zoals dat ik mijn positiviteit weer terug gevonden heb en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik kan nu makkelijker keuzes maken die ook goed zijn voor mijzelf zonder me daar dan weer schuldig over te voelen.

Sanne

Volgde 1-op-1 traject

“When you change nothing, nothing will change!”

Het is tijd 

voor actie!

Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkelingreis om van jezelf een stevig fundament te creëren. Waardoor jij de kracht in jezelf voelt waarop jij kunt bouwen en vertrouwen. En ook handvatten hebt om je energie te verhogen, beter voelende keuzes te maken en daardoor meer balans te ervaren. Waardoor jij meer rust, plezier en voldoening gaat ervaren in je leven!

Is dit traject voor jou grotendeels bedoeld om een verlangen op werkgebied te realiseren? Dan mag je in 2020 de kosten van dit coachingstraject aftrekken bij de inkomstenbelasting. Dan krijg je – afhankelijk van je inkomen – 30% tot 50% terug van de Belastingdienst.

“Jantine komt heel professioneel over! Ze weet waar zij het over heeft, deelt heel veel kennis, geeft onwijs goede handvatten waarmee je direct aan de slag kunt💪, heeft een fijne stem en legt het goed en begrijpelijk uit❤

Maartje

Ja maar…

Is het traject ook geschikt als ik een burn-out heb?

Ja en nee. Ja ik kan jou helpen, echter is de eerste fase bij een burn-out gericht op lichamelijk herstel en rust (die jij jezelf ook echt mag gunnen), waarbij je dus langer de tijd nodig hebt voor je proces dan de 12 weken van dit persoonlijk traject. Dit omdat je concentratie eerst heel laag is en ik het super belangrijk vind dat jij eerst lichamelijk rust neemt en meer energie en kracht opbouwt, voordat dat jij gaat focussen en gaat knallen.

Wil je even sparren of dit het juiste moment is? stuur mij dan even een mailtje. Ik zal altijd eerlijk zeggen of ik de juiste persoon ben of dat ik je doorverwijs naar een collega.

Ik heb het geld op dit moment niet

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor…de vrijheid die je de komende maanden misloopt als je zelf maar wat blijft aanrommelen? Weet je hoe veel tijd en genietmomentjes dat dit je kost? Wat zou het je opleveren als je wel die rust, energie én tijd voor jezelf creëert? Dat je meer kunt genieten en uit je leven kan halen in hetzelfde tijdsbestek. Dat je samen met mij aan de slag gaat om de eerste stappen te zetten.

Mijn klanten roepen nadien dat het de investering meer dan waard is, want wanneer jij de basis hebt pluk je daar jaren later nog de vruchten van. Zou dit een investering waard zijn?

 

Ik ga op vakantie, kan ik dan wel instappen?

Jazker, dat is mogelijk. We plannen onze sessies dan gewoon om je vakantie heen.

Ik ben er nog niet klaar voor denk ik

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien als persoon? Of wil je in deze benauwde situatie blijven? Wat gaat er de komende periode veranderen aan je huidige situatie als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je leven er dan over vier maanden uitzien?

Ik spreek veel vrouwen die net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Ik twijfel nog

Ik begrijp dat je twijfels hebt, dat is ook gezond. Je moet weloverwogen keuzes maken. Maar zeg eens eerlijk: waarover twijfel je? Weet je dat? Vraag je je af of dit wel bij je past?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere vrouwen net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1. Helpt dit Programma je met het krijgen wat je wilt? 2. Ben je bereid en in staat te investeren? 3. Zou je met mij samen willen werken?

Als je een “Ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen, toch?!

Wanneer start het traject?

We starten elke eerste week van de maand. Als dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, geen probleem, dan neem ik contact met je op voor een andere startdatum.

Waarom zijn de gesprekken online?

Uit ervaring blijkt dat online sessies minstens zo effectief, verbindend, comfortabel én succesvol zijn als face-to-face. Maar dan met bijkomende voordelen: geen reistijd, meer focus, veilig vanuit een plek die comfortabel is voor jou.

Mijn vraag staat er niet tussen

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

Yes! je weet genoeg

Voel jij een JA en wil je in gesprek om te ontdekken of dit de juiste stap voor je is?

Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende gesprek, waarin we samen nagaan of dit traject voor jou klopt of dat iets anders beter bij je past. Ik ben hier echt om je te helpen en ik kies er heel bewust voor om dat uitsluitend te doen voor vrouwen met wie het energetisch lekker matcht. En dan…

Time to sparkle & shine!

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.