.

 

 

 

 

 

 

 

.

Gratis!

Downloads
Speciaal voor jou

Kun jij wel wat tools gebruiken die je helpen weer meer balans te vinden? Of die je ondersteunen bij het loslaten van dingen waar je geen invloed op hebt? En die je kunnen helpen je to-do list ook eens echt af te krijgen + daarin jezelf niet voorbij te lopen? Lees dan even verder…

Help! Hoe doen zij ‘t

Misschien vraag jij het jezelf ook weleens af: hoe behouden andere vrouwen hun balans tussen werk, gezin en zichzelf? Het lijkt vaak alsof zij het allemaal perfect voor elkaar hebben terwijl jij het gevoel hebt regelmatig achter de feiten aan te lopen. Je struggled met al die ballen hooghouden en dat zorgt er regelmatig voor dat je rond loopt als een tikkende tijdbom die ieder moment kan ontploffen. 

We roepen allemaal weleens dat we uit balans zijn. En hoe fijn is het om tools te hebben die je helpen het inzichtelijk te maken waar jij uit balans bent? Speciaal daarvoor maakte ik een invulbaar levenswiel waarbij je direct inzicht krijgt in jouw balans tussen verschillende levensgebieden, tevens kun je direct actiepunten toevoegen en toewerken naar meer balans. Ook vind je hier een to-do list die je kan helpen om dingen klaar te krijgen door gebruik te maken van kleine stapjes.

 

 

Gratis tools

MIJN LEVENSWIEL
We roepen weleens; ik ben uit balans. Maar waar dan precies? Door het invullen van het levenswiel krijg je in één oogopslag inzicht in je verschillende levensgebieden en hoe het gesteld is met je balans. Door er actiepunten aan te koppelen ga jij meer en meer toewerken naar die voor jou gewenste balans.

TO-DO LIST
Wat is deze week noodzakelijk en heeft prioriteit? Daarnaast ga je aan de slag met kleine taken toevoegen die je per dag gaat doen, die helpend zijn om je hoofdprioriteit af te ronden. Tevens ga je wekelijks een #metime moment inplannen. Zo behoud je het overzicht, krijg je shit done én ga je meer balans ervaren.

Over Jantine

Ik ben Jantine, balans & gelukscoach en ik ben burn-out ervaringsdeskundige. Ik begeleid drukbezette vrouwen die voortdurend alle ballen hoog proberen te houden, en daardoor spanning, stress en vermoeidheid ervaren, een balans te vinden waardoor ze weer de energieke en gelukkige versie van zichzelf kunnen worden.

Want zodra jij de balans hebt gevonden die past bij jou en je gezin dan ga je weer rust in je hoofd ervaren, lukt het je weer een leukere vrouw te zijn en durf je tijd voor jezelf te nemen zonder je hier schuldig over te voelen.

Ik weet hoe lastig dit kan zijn #beentheredonethat, en ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je die balans kunt creëren. Ik help je daar graag bij! 

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.