.

 

 

 

 

 

 

 

.

Hej!

Doe
je mee?

23 januari geef ik een GRATIS online training: Boost je balans in 6 stappen. Strugle jij met balans tussen je werk, je gezin én jezelf? Voel jij je vermoeid? Heb je weinig energie? Heb je regelmatig een kort lontje? En leef je veel op de automatische piloot? Dan is deze gratis online training absoluut iets voor jou! Doe mee, en geef je balans een boost.

Boost je balans in 6 stappen

gratis online training

23 januari geef ik een gratis online training. Ik leer je meer over de basis van een balans, waarom nee zeggen zo lastig is en waarom jezelf prioriteit maken zo belangrijk is en dan niet alleen voor jezelf 😉

Naast alle rollen die we te vervullen hebben óók jezelf zijn! 

Herken jij dit…

Z

1001 dingen

Je doet momenteel 1001 dingen (tegelijk) en leeft op de automatische piloot. Je merkt op dat je minder bewust de dingen doet en daardoor ook minder geniet van de dingen om je heen.

Z

Iedereen blij, behalve jij

Mensen verwachten dat je JA zegt. Omdat je dat eigenlijk altijd doet. Je piekert daardoor regelmatig omdat je gewoonweg niet eens aan jezelf toekomt. Laat staan de schuldgevoelens: “doe ik het wel goed” en “doe ik een ander niet te kort?”

Z

doordenderen

Nog eventjes “snel” dit doen… Je dendert maar door en probeert zoveel mogelijk gedaan te krijgen op een dag. Waardoor je ’s avonds regelmatig koos energieloos al zappend op de bank hangt of al scrollend door Instagram je tijd tot je naar bed kan doorbrengt.

Z

Goed voor een ander

Je zou kunnen zeggen dat het in je aard ligt, je bent namelijk heel goed in het zorgen voor een ander, maar zeg eens eerlijk? Zorg je ook goed voor jezelf?

Mijn naam is Jantine

balans & GELUKS coach 

Ik ben ook burn-out ervaringsdeskundige. 
Het is niet dat ik mij altijd zo happy en shinend voelde zoals op de foto hiernaast. Lange tijd was ik mijzelf in allerlei bochten aan het wringen om het een ieder naar de zin te maken. Druk met alle ballen hooghouden en schakelen tussen alle rollen die ik had te vervullen.

Balans? Die was dan ook ver te zoeken. Echter kwam ik er tijdens mijn burn-out achter dat juist een balans zo belangrijk is om je weer happy & shinend te kunnen voelen.

Zodra een vrouw zichzelf waardeert en goed voor zichzelf zorgt, straalt ze dit ook uit. Je gezin, partner en omgeving zullen dit ook gaan opmerken. Je hoeft daarvoor geen wekelijkse massage of saunabezoek te plannen om jezelf in de watten te leggen (hoewel, sounds great!), want daar heeft bijna geen enkele moeder de tijd voor.

Luisteren naar jouw eigen behoeftes en daarnaar handelen, dat is heel belangrijk en zit hem in de kleine dingen. Ik weet hoe lastig dit kan zijn én ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij!

DATUM GRATIS ONLINE TRAINING

Donderdag januari 2020 14u

Tijdens deze training…

N

leer je wat 'in balans' zijn

Nou eigenlijk inhoudt, want hoe zit het in elkaar en wat heeft er invloed op?

N

plus welke 6 stappen jij kunt zetten

Om een balans te creëren die werkt voor jou, je gezin en je job.

N

leer je waarom jij ook prioriteit bent

En waarom dit zo belangrijk is voor jezelf als ook voor de mensen om je heen!

N

kom je erachter waarom nee zeggen

Zo lastig kan zijn en wat het je kan opleveren wanneer je dit wel doet.

N

Kun je vragen stellen

Welke ik dan ga beantwoorden.

De feitjes op een rij…

23 januari

De GRATIS training start donderdag om 14u

Gratis

De training is geheel GRATIS te volgen.

Volgen

De training is te volgen via je telefoon, PC en waar jij maar wilt.

45 minuten

Het kost je ca. 1 uur kijktijd. Neem pen en papier bij de hand!

PS. kun je er niet bij zijn? Schrijf je dan toch in en ontvang een replay van de training in je mailbox.

Zo doe je mee:

1. Schrijf je in door op de knop JA IK DOE MEE hieronder te drukken en je naam en
e-mailadres in te vullen

2. Zodra je dit hebt gedaan krijg je een mailtje met daarin de link naar het webinar. 

3. Eén uur voordat de online training begint ontvang je een reminder in je mailbox

“Zo’n fijne reminder! Veel dingen weet ik al wel, en toch trap ik iedere keer weer in die valkuil. Het zijn zoals jij ook aangeeft vaak bepaalde momenten wanneer er weer even wat extra druk op ligt en er meer ballen bijkomen wat ervoor zorgt dat ik zo stress. Dat korte lontje ben ik ook schuldig aan en dankzij je tips weet ik weer even wat ik eraan kan doen. Dank je wel!”

Kimberley

“Ik vond het heel herkenbaar uit de training die ik laatst heb gevolgd via instagram. Het is goed om het nog een keer te zien en luisteren, dan dringt het steeds beter door. Maar je vertelde ook zeker weer nieuwe inspirerende informatie. Dankjewel voor je webinar, ik ga aan de slag! Liefs Joyce”

Joyce

“Jeetje, eigenlijk zo logisch! Maar waarom doe ik het dan toch niet. Ik herkende mij er zo in, want ook ik zet mijzelf veel op de laatste plek. Eerst wil ik dat al het andere klaar is, met als gevolg dat ik eigenlijk iedere avond blij ben wanneer ik de kinderen heb liggen zodat ik tot rust kom… Echt iets om aan te werken.”

Daphne

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.