.

 

 

 

 

 

 

 

.

Energy

Flows where attention goes

Vind je het lastig keuzes te maken? Voelt het regelmatig dat jij je eigen grens aan het oprekken bent voor een ander? Of vraag jij jezelf weleens af waar je daadwerkelijk energie van krijgt? Dan is een KernKracht sessie absoluut iets voor jou.

wat vind jij nou echt belangrijk?

Eigenlijk weten maar weinig vrouwen wat ze nou echt belangrijk vinden. Terwijl deze kennis zo belangrijk is om goede besluiten en keuzes te maken. Besluiten en keuzes die echt bij je passen. Keuzes die ervoor zorgen dat je niet wordt leeggezogen omdat ze ingaan tegen je waarden of in dit geval, je Kern Krachten. Tijd om daar wat aan te doen, en meer inzicht te krijgen in dat wat jou weer in balans krijgt, waar jij energie van krijgt en waardoor jij je weer zelfverzekerder gaat voelen!

herkenbaar?

N

je twijfelt weleens aan jezelf en wat jou "jou" maakt

N

je merkt dat je regelmatig uit balans bent, alleen waardoor?

N

je vraagt jezelf weleens af wat je kwaliteiten zijn

N

het maakt je onzeker dat het bij een ander zo vanzelf lijkt te gaan

N

je roept weleens dat je dit werk niet tot je zestigste wilt blijven doen

N

je voelt je uitgeblust en weet niet zo goed waar je energie van krijgt

ontdekken

Tijdens een sessie (van ca. 1,5 uur) ontdekken we jouw 2 meest sterke krachten. Datgene waar je de meeste energie van krijgt en waar je talenten in verborgen liggen. Tijdens het spelen van het TweeKracht spel, leid ik jou door de vragen heen. Met het uiteindelijke resultaat dat er 2 Kern Krachten overblijven die jou typeren. Puzzelstukjes die op zijn plaats gaan vallen want het gaat om dingen die voor jou heel natuurlijk en gemakkelijk voelen. “Hoe doe je dat toch?” en “het lijkt jou zo gemakkelijk af te gaan” zal je weleens gevraagd of gezegd worden.

Je Kern Krachten gaan bij jou heel moeiteloos, heel natuurlijk en jij laat het er eenvoudig uit zien, deze 2 laden je het meeste op. Weten waar jij energie van krijgt kan je helpen jou in je kracht te zetten. Wanneer je ze beiden gebruikt en inzet, werken ze het meest intensief samen en kom jij in je kracht te staan en daardoor in balans.  Inzicht in jou 2 KernKrachten betekend; meer energie, betere keuzes, bewustZijn, positiviteit en inzicht in wie of wat bij jou past.

INVESTERING

Normaal €147,-

Wie we werkelijk zijn, ligt in onszelf verborgen

“Jantine geeft je direct een heel fijn en toegankelijk gevoel. Waardoor je je erg op je gemak voelt bij haar. Door middel van allerlei vragen die ze aan je stelt kom je uit op twee kernkrachten van jezelf. Deze waren voor mij ontzettend herkenbaar. Namelijk Realistisch en Respectvol. Zodra ze samen met jou de kaarten uitlegt, vallen er allerlei puzzelstukjes in elkaar. En begint er een energie te stromen van enthousiasme, want hier krijg ik inderdaad energie van. Ook krijg je handvatten om hierin een balans te vinden want als je teveel geeft in een bepaalde kernkracht kan dat jezelf ook juist weer remmen. Ik denk elke dag als ik een vorm van disbalans voel terug aan mijn 2 kernkrachten. Voor mij is het daardoor een waardevolle tool. Bedankt lieve Jantine.”

Wendy

 na de sessie

 

N

weet je Waar jij energie van krijgt

Je 2 unieke KernKrachten geven jou de meeste energie (naast slapen & relaxen natuurlijk). 

N

je gaat jezelf beter begrijpen

Want je leert jouw voorkeuren en talenten herkennen en ontdekt hoe je kwaliteiten tot uiting komen. Het geeft je meer innerlijke rust en zelfinzicht.

N

hoe je dichter bij jezelf kunt komen

Door inzichten en tools aan te reiken helpt het jou om meer wegen te bewandelen die bij jou passen. Zo kun je weer sterker met jezelf verbinden en jouw veerkracht vergroten.

N

kun je bewustere keuzes maken

Doordat je beter weet wat wel en niet bij je past is het gemakkelijker om keuzes te gaan maken.

N

hoe je een balans kunt hervinden

Wanneer je de ene Kracht meer inzet dan de ander dan raak je uit balans. Door een simpele tool leer je kijken wat er nodig is om die balans te hervinden.

N

wat je valkuilen (kunnen) zijn

Elke KernKracht heeft zijn eigen manier van TEVEEL worden. Bij irritatie of wanneer je je om wat voor reden niet lekker voelt. TEVEEL is lang niet altijd slecht. Het kan in verschillende situaties juist heel nuttig en goed gedrag zijn.

Als je het vuur in jezelf vindt, is de warmte aanstekelijk voor de mensen om je heen

maak een afspraak

ervaringen

“Heel bijzonder om te zien hoe je door een aantal vragen je kernkracht kan ontdekken. In mijn geval had ik de kernkracht improviserend en scherp. Van de laatste wist ik dat ik hem bezat maar vond ik het vooral lastig om hem te uiten omdat ik hem meer als last zag. Door de sessie kreeg ik een hele nieuwe kijk op ‘scherp’ zijn. Zo kan ik nu de positieve kanten daarvan juist overbrengen. Toevallig kreeg ik er gisteren nog een compliment over van collega’s. Grappig om te zien dat je jezelf soms beperkt terwijl dat helemaal niet nodig is omdat, wat jij denkt dat je zwakke kant is, soms heel erg gewaardeerd wordt door anderen. Mooie inzichten gekregen over wie ik ben. Een aanrader!”

Tiny

“In mijn proces op zoek naar wat ik echt wil en kan betekenen heeft deze sessie mij belangrijke inzichten gegeven. Doordat je snel en gevoelsmatig moet reageren op een aantal vragen, kom je tot kernkrachten, die je mogelijk eerst niet verwacht. Bij mij was dat ook het geval bij één van de twee krachten. Na er verder met Jantine over gesproken te hebben en het een aantal dagen te laten bezinken, werd het me opeens duidelijk: Dit klopt! Dit is wat ik wil! Dit is wat bij mij past. Hier krijg ik energie van. Heel bijzonder en waardevol. Het ‘woorden geven’ aan kernkrachten maakt dat je je eigen basis duidelijk hebt en daar verder op kan gaan bouwen en vertrouwen.

Mijn twee kernkrachten ga ik nu nog bewuster inzetten. Ze mogen echt gezien (gaan) worden!”

Carine

positieveaffirmaties.nl

De sessie heeft mij erg aan het denken gezet! De 2 kernkrachten herkende ik al maar zie ik nu ook steeds terugkomen. Dat vind ik wel heel grappig. Het heeft mij wat bewuster gemaakt van mijn krachten en dat hoop ik straks in mijn nieuwe baan in te kunnen zetten.

Ilse

“Ik vond de Tweekracht sessie enorm leuk en fijn om te doen. Bij Jantine voelt het direct vertrouwd. Ze is een hele lieve meid. Het 1e kaartje die naar voren kwam uit de sessie sloot echt voor 110% aan op mij. De 2e was zoeken, maar ook dat is helemaal zoals het moest zijn.”

Jacoline

blinkingbusinessbabe.nl

“Ik vond het in het begin best wel spannend en wist niet heel goed wat ik er van moest verwachten, maar stond er zeker open voor. Toen we begonnen vond ik sommige vragen best lastig omdat je dan bij beide stellingen denkt; dit past wel bij mij… er kwam ook eerst een kracht uit dat ik niet vond passen. Door een stapje terug te doen, alsnog voor de andere stelling gekozen waar ik zo over twijfelde en toen wel bij mijn juiste krachten uitgekomen. Er worden zoveel  punten omschreven dat ik herken en dat maakt mij eigenlijk heel krachtig. Door die bevestiging voel ik mij zekerder. Ik ben nu heel erg aan het ontdekken hoe ik mijn beide krachten in balans kan houden, want dat was afgelopen jaren steeds mijn valkuil… Ik merk sinds ik dit inzicht heb dat ik steeds meer stil sta bij; ‘o ik raak uit balans’. Het heeft me zeker geholpen over mijzelf na te denken, over mijn dromen en voornamelijk een hou vast zodat ik beter voor mezelf zorg.”

Urs

leidinggevende

Let’s connect!

vraag een inspiratiesessie aan

 

Benieuwd welke eerste stap jij kunt gaan zetten richting meer balans? Let’s talk en vraag een GRATIS inspiratiesessie aan. Via Skype hebben we een 1-op-1 gesprek van 30 minuten, waarin we ontdekken waar jij staat, waar jij naartoe wil en nog belangrijk: hoe je daar komt. Dan bekijken we meteen wat ik verder nog voor je kan betekenen.

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.