.

 

 

 

 

 

 

 

.

Hej!

welkom
by jantine

Hej, leuk dat je er bent. Mijn naam is Jantine, 32 zomers jong, moeder van twee kids (10 en 7 jaar), theelover, dol op de natuur, en sinds een poosje is mijn 6e versnelling stuk en doe ik wat minder gehaast 😉

Jarenlang was ik kampioen in grenzen verleggen, jongleerde ik om 27 ballen hoog te houden en wrong ik mij in allerlei bochten om het iedereen naar de zin te maken. Powervrouw was mijn second name! Hollend door het leven totdat… mijn lichaam ermee stopte. Ik was emotioneel opgebrand, oververmoeid, vastgelopen en erg onzeker geworden over mijn eigen kunnen.

Die burn-out had ik nodig om naar mijzelf te gaan luisteren. Het was een wake-up call en het liet mij zien dat het belangrijk is om te focussen op wat écht telt in het leven. Voor mij is dat mezelf en mijn gezin. 

Als klein meisje wist ik dat, als ik later groter was, ik met mensen wilde werken en het liefst achter de kassa. In een winkel werken heb ik dan ook jarenlang gedaan. Echter vond ik vooral het inwerken en het coachen van medewerkers interessanter dan de kassa zelf. 

Koetjes en kalfjes gesprekken waren aan mij nooit zo besteed, ik ga liever een laagje dieper en tijdens de coachsessies die ikzelf volgde, vond ik het proces zo fascinerend: dat je door middel van korte gesprekken, de juiste vragen, en een luisterend tot geweldige inzichten komt en vooruitgang boekt.

Tijdens mijn re-integratie periode wist ik, het werk in de winkel was niet meer wat ik wilde. Ergens wist ik het al lange tijd, coachen, dat is wat ik wil gaan doen… 

Andere vrouwen inspireren, motiveren en laten ontdekken dat het ook anders kan dan de dagelijkse ratrace waarin we ons vaak (onbewust) in bevinden. Want ik ben er namelijk van overtuigd dat spanning, stress, vermoeidheid met een burn-out als gevolg totaal overbodig is, en ik wil jou graag helpen deze voor te zijn.

Van kinds af aan voelde ik meer dan wat ik ervan begreep. Wanneer ik een ruimte binnen stapte voelde ik de sfeer. Keek ik een film waarin geweld afspeelde, dan voelde ik dat in mijn lichaam. Na een verjaardag voelde ik mij vaak ziek. En naarmate ik ouder werd nam ik tijdens gesprekken de energie van een ander over.

Pas rond mijn 30ste leerde ik omgaan met deze hooggevoelige kant van mijzelf welke ik goed in kan zetten tijdens coach gesprekken. Want al coach ik veelal via de computer, ik kan intunen op de ander om te voelen wat er ‘gaande’ is. Wees gerust, ik ben geen helderziende 😉 

Vanuit de burn-out waarin ik ca. een jaar bevond, ontstond er zo’n drang naar verandering. Het gevoel dat ik een missie had, en als ik graag andere vrouwen wilde gaan helpen dan…

Je raadt het al, ik ben meerdere studies gaan volgen waaronder de opleiding LIFE-coaching, gevolgd door NLP Practitioner bij Kieskoers, en verdiepte ik mij in KernKrachten van TweeKracht. Ik leerde van inspirerende mensen, kreeg mooie tools om mij te richten op dat wat ik wilde gaan doen. Coachen van drukbezette vrouwen die voortdurend bezig zijn met alle ballen hooghouden.

Coaching, gericht op oplossingen, met makkelijk toepasbare tools zodat je ook snel verschil gaat merken in je balans, energieniveau als ook rust in je hoofd en lichaam.

Als burn-out ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk een balans tussen werk, je gezin en jezelf is. Want wanneer jij lekker in je vel zit, zul je gaan merken dat je meer energie hebt voor dat wat jij belangrijk vindt in jouw leven. Dan ontstaat er ruimte om te genieten en weer jezelf te zijn.

Naast online coaching ben ik ook begonnen met het geven van trainingen om zo in relatief korte tijd, vrouwen op weg te helpen richting meer balans. Na iedere training stuiter ik van de energie, want het is voor mij zo fantastisch te zien dat er ‘kwartjes’ vallen en dat vrouwen lekkerder in hun vel en energie komen te zitten.

wanneer je blijft doen wat je deed

krijg je dat wat je altijd kreeg

Typisch jantine

  • De kinderen staan bij mij op de eerste plaats, ik kan me dan soms ook heel schuldig voelen wanneer ik oppas voor ze regel in het weekend 😉
  • Ik mag mensen graag een spiegel voorhouden. ‘Want als je blijft doen wat je deed, krijg je dat wat je altijd al kreeg’
  • Mij maak je echt blij met een overheerlijke lunch, dat vind ik toch zo’n fijn cadeautje!
  • Voor mijn 30e ben ik van carriere geswitcht en toverde ik mijzelf om tot een echte Starbucks Barista. Dat koffie leren drinken? Nope mission failed.
  • Ik fotografeer graag, en doe dit eigenlijk té weinig.
  • Verse bloemen op tafel geven mij een heerlijk vrolijk gevoel, als ik een training geef? Dan neem ik ze gewoon mee.
  • Mijn ultiem guilty pleasure momentje is; een hele reep chocolade in mijn uppie opeten. Njum!
  • O, en niet onbelangrijk, ik word echt heel erg hangry wanneer ik niet op tijd eet…

Let’s connect!

vraag een inspiratiesessie aan

 

Benieuwd welke eerste stap jij kunt gaan zetten richting meer balans? Let’s talk en vraag een GRATIS inspiratiesessie aan. Via Skype hebben we een 1-op-1 gesprek van 30 minuten, waarin we ontdekken waar jij staat, waar jij naartoe wil en nog belangrijk: hoe je daar komt. Dan bekijken we meteen wat ik verder nog voor je kan betekenen.

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.