.

 

 

 

 

 

 

 

.

Training

don’t STRESS
your body!

Spanning & stress is tegenwoordig niet meer weg te denken, zéker niet voor ons vrouwen. Sta jij voortdurend ‘aan’, probeer je voortdurend alle ballen hoog te houden,  voel jij je vermoeid, uitgeblust, ervaar je spanning en heb je weinig energie? Dan is deze training écht iets voor jou!

herken jij dit

 ’s Avonds denk je al na over wat je de volgende dag allemaal moet gaan doen. Op tijd naar bed want anders heb je maar een X aantal uren om te slapen. Uiteindelijk pieker jij je suf en val je lastig in slaap. ’s Ochtends bij het opstaan word je moe en met een zwaar gevoel wakker. Hup weer een dag waarin je snel snel mag. Je loopt te mopperen(in jezelf) door het huis om het ontbijt en de lunchbakjes op tijd klaar te hebben. Terwijl jij voor de 3e keer naar boven loopt om de vergeten sokken te pakken, roep je tegen je kids dat ze even door moeten eten. Uiteraard werken ze (zoals altijd) niet mee, want kids en haasten hé 😉  Snel de tassen inpakken en de kids naar school brengen, en doorrrr naar je werk. Je komt uitgeput op je werk, nog voordat je werkdag goed en wel is begonnen… Je bevindt je in de dagelijkse ratrace.

 

en dit…

N

Je bent druk met je werk en gezin

Dat het zorgen voor voldoende rust erbij in schiet. Je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen

N

Je hebt een kort lontje

Ervaart onrust, bent sneller geïrriteerd of boos en vaker dan anders ben je emotioneel

N

Je hebt veel tabbladen open staan

Nog eventjes dit doen, nog eventjes dat doen. Je hoofd loopt over van wat je allemaal nog meer moet doen. 

N

je bent voortdurend moe

Wordt moe wakker en merkt dat alles je meer energie kost dan anders

N

je hebt weinig focus

En vergeet snel dingen. Je bent vaak net ergens anders met je hoofd…

N

je ervaart vage klachten

Naast hoofdpijn merk je ook dat je spieren stijf zijn en hebt meer dan anders last van een verkoudheid

training

Don’t stress your body!

Een informatieve avond waarbij theorie afgewisseld wordt met praktische opdrachten. Tijdens de training focussen we ons op de oplossing, wat draagt bij aan hoe jij om kunt gaan met dagelijkse spanning & stress. Je gaat naar huis met gemakkelijk toepasbare tools en je doet inzichten op die voor jou belangrijk zijn.

DE TRAINING IS AL OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

DE TRAINING

Tijdens de training gaan we aan de slag met verschillende opdrachten. Met als resultaat dat je veel kennis van spanning, stress en het herstel ervan hebt. Je leert loslaten van spanning en je kan je grenzen beter herkennen en inschatten wanneer je rust moet nemen. Je gaat naar huis met een eigen actieplan hoe jij anders om kunt gaan met je dagelijkse spanningen.

 

DE LOCATIE

De training vindt plaats in de Fabriek Wergea te Wergea (10 minuten rijden vanaf Leeuwarden). Je kunt gratis parkeren  voor de deur. De training start woensdag avond 5 oktober om 19.30 en duurt tot 21.45.
Er wordt gezorgd voor koffie en thee en wat lekkers.

less stress = more happiness

wat levert het je op

N

inzicht in hoe stress op je lichaam werkt

Je leert wat stress inhoudt, hoe je het kunt herkennen en wat je lichaam je wil zeggen, en vooral wat je lichaam nodig heeft

N

Je leert je grenzen herkennen

En hoe deze aan te geven. Dit zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag energie én tijd over hebt voor je zelf #metime

N

Je krijgt inzicht in je persoonlijke waarden

Waardoor je weet waar er winst is te behalen valt. Want weten wat jij nou eigenlijk belangrijk vindt helpt je om bewustere keuzes te gaan maken

N

Je hebt de tips & tools

Om met stress om te gaan. Ook weet je hoe je in een stressvolle situatie de spanning los kunt laten waardoor je minder ontvlambaar bent

N

je weet hoe je je batterij op kunt laden

Zodat jij ’s ochtends weer eens uitgerust wakker wordt en zin hebt in de dag die komen gaat!

Meld je nu aan

wat anderen zeggen

Voordat ik besloot de training te gaan volgen vroeg ik mij af of het mij iets structureels / positiefs zou brengen. Mijn grootste inzicht tijdens de avond (tevens ook wel confronterend) is dat ik mijn leven niet leid volgens mijn kernwaarden. De training heeft mij geholpen om mijzelf een andere – betere richting op te krijgen. Ik zou deze training zeker aanraden aan vrouwen die in een negatief, ‘druk’ leven zich niet goed genoeg en dus gejaagd voelen.

Ylse

Moeder van 2 kids

Ik heb al veel gelezen en gedaan op dit gebied en vroeg me af wat het me extra zou gaan brengen. Tijdens de training kwam ik erachter dat ik nog veel te weinig leef naar mijn echte waarden. Mijzelf teveel laat leiden door de waan van de dag en dat ik meer mag gaan doen wat ik echt wil. Het mooiste aan de avond vond ik het inzicht: zorg goed voor je eigen batterij en de praktische oefeningen. Ik zou de training aanraden aan vriendinnen met jonge kinderen met een druk leven, omdat je mag leren voor jezelf te zorgen. De afwisseling van theorie en praktijk opdrachten vond ik prettig en Jantine heeft veel ervaring. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben ondanks de afstand die ik moest afleggen. 

Mirthe

In eerste instantie vond ik het spannend om alleen te gaan, dus een vriendin meegevraagd omdat ik bang was dat het te confronterend zou zijn. Tijdens de training kwam ik erachter dat ik veel dingen wel weet, maar nog niet toepas. Ik vond het fijn te horen en te zien dat ik niet de enige ben met bepaalde struggles. Je hoeft niet perse je inzichten te delen in de groep, iets waar ik wel bang voor was. De hoeveelheid informatie was goed gedoseerd en ik vond het een hele ontspannen avond.

Marrit

Mijn grootste inzicht tijdens deze training: dat ik grenzen mag aangeven, mag luisteren naar mijn lichaam en meer tijd mag nemen voor dingen. Ik vond het fijn om inzichten te krijgen en verhalen te delen met de andere dames. Jantine gaf leuke en duidelijke uitleg en ik vond het een energieke training. Ze gaf veel informatie en duidelijke handvatten. De training raad ik zeker aan aan vrouwen die lastig de balans kunnen vinden. 

Sunnifa

Eigenaar supermarkt

Ik was heel benieuwd naar de training en heb geen moment getwijfeld om mij op te geven.  Mijn grootste inzicht is geweest dat ik grenzen mag aangeven en niet altijd hoef te pleasen. Dat ik altijd zelf een keuze heb en ik hulp mag vragen omdat ik het waard ben. Ik zou de training aan meerdere vriendinnen aanraden omdat ze op hun automatische piloot leven. Jantine komt heel enthousiast, betrouwbaar en lief over. Ik vond de hoeveelheid informatie duidelijk, veel inzicht en bruikbare tips. 

Ursela

Leidinggevende en moeder van 2 kids

De training heeft mij inzicht gegeven dat ik tijd mag nemen voor mezelf en waar je voor mag kiezen. Jantine legt alles duidelijk uit en de hoeveelheid informatie was precies goed. Ik vond het de investering zeker waard. Ga zo door!

Ellen

Eerlijk gezegd had ik best wel wat spanning voorafgaand aan de training omdat ik niet wist wat er komen ging. 
Tijdens de avond heb ik voldoende kennis opgedaan om mee aan de slag te kunnen gaan. Ik vond het de investering meer dan waard. De training heeft zeker effect gehad, want je wordt je bewust van jezelf en je kwaliteiten. De inzichten die ik heb opgedaan:
grenzen aangeven en bewaken, hoe om te gaan met stress, tijd nemen voor mezelf en nadenken voordat ik antwoord geef, ga ik zeker meenemen in het dagelijkse leven.

Angela

Voor mij was het een bevestiging dat ik al goed bezig ben met deze zaken.  Het mooiste aan de avond vond ik dat er meer vrouwen zijn die zo’n training nodig hebben. De hoeveelheid informatie was goed te doen en ik vond het de investering waard. 

Sabina

Gratis tools voor meer balans om weer meer energie, rust en geluksmomentjes te gaan ervaren.

Als je je aanmeldt voor de gratis download, krijg je ook maandelijks gratis tips & tools in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Op de volgende pagina kun je de tools gratis downloaden.